Cum să ai grijă de îmbrăcămintea sport? Dacă practici sportul în mod regulat și nu îţi poţi imagina o săptămână fără antrenament, în mod sigur porţi o îmbrăcăminte funcţională. Ştim că aceasta necesită curățare și îngrijire speciale, pentru a-și menține proprietățile timp îndelungat, motiv pentru care am creat o Soluţie Expert pentru spălarea îmbrăcămintei sport. Aceasta îndepărtează eficient murdăria, dar protejează și structura și culoarea țesăturii. Folosim în acest produs o inovatoare tehnologie pentru neutralizarea mirosurilor neplăcute, care vă va oferi o prospețime plăcută și în timpul antrenamentului.

De ce o vei iubi: aceasta curăță perfect, dar și împrospătează îmbrăcămintea sportivă și îi protejează proprietățile. Este sigură pentru toate tipurile de țesături funcționale şi le păstrează respirabilitatea.

Ce te va încânta: o formulă de neutralizare a mirosurilor. Datorită acesteia, precum și uleiurilor de parfumare închise în capsule speciale, mirosul de transpirație este neutralizat eficient, nu numai în timpul spălării, ci și la purtarea
hainelor, asigurând o senzație de prospețime de lungă durată.

Pentru ce se poate folosi: pentru spălarea și îngrijirea hainelor termoactive destinate diverselor întrebuinţări - sport, membrane, rezistenţă la vânt, impermeabile sau din bumbac. Dacă hainele care trebuie spălate necesită impregnare, folosiți un agent de impregnare potrivit pentru îmbrăcămintea funcțională, turnându-l în camera de clătire. Urmați recomandările producătorului de îmbrăcăminte.

Ce miroase atât de frumos: o compoziție formată din uleiuri de parfumare din Franţa, în care descoperim note răcoritoare de citrice, aroma intens verde a frunzelor de violete, trandafiri bine înfloriţi și delicatele lăcrămioare. Acestea sunt ideal completate de balsamicul cedru, de notele de ambră și mosc senzual.