Cum să ai grijă de rufele tale în timpul spălării lor? Prin ţinutele noastre spunem multe despre noi înşine, iar hainele bine întreținute şi parfumate influenţează nu doar modul în care suntem percepuți, ci și bunăstarea noastră. Prin urmare, dacă vrei ca acestea să arate mereu noi și frumoase, pentru multă vreme, foloseşte un balsam intens parfumat pentru rufe, care are grijă de fibre și face ca materialele să fie excepțional de moi, ușoare, flexibile și pufoase. Proteinele de grâu pe care le conține protejează materialele împotriva decolorărilor şi împotriva transformării albului în gri.

De ce îl vei iubi: pentru formula sa, care menţine hainele „ca noi”, protejează în mod activ fibrele în timpul spălării și uscării, previne deteriorarea, deformarea și scămoşarea, precum și deteriorarea imprimeurilor de pe tricouri. Materialele arată ca și cum ar fi fost spălate de două ori mai puţin.

Ce te va încânta: un parfum care durează și mai mult - până la 24 de săptămâni! Uleiurile de parfum sunt închise în microcapsule speciale HD Active Life, care eliberează o aromă minunată - chiar și fără a freca materialul.

Ce miroase atât de frumos: o compoziție floral-lemnoasă, formată din uleiuri de parfumare franţuzeşti, în care am combinat delicata iasomie, tropicalul ylang-ylang și exotica aromă a apei de nucă de cocos cu moscul senzual, aloe vera, lemnul de trandafir și tonurile picant-lemnoase ale lemnului de santal.

Ce oferă siguranţă suplimentară: balsamul a trecut un număr de teste riguroase, inclusiv teste dermatologice, care au confirmat toleranţa pentru piele.

Vezi cât de simplu este de folosit: tot ce trebuie să faci este să adaugi cantitatea potrivită de balsam la ultima clătire. Poţi să îl foloseşti atât în maşina de spălat automată, cât şi la spălarea manuală, pentru toate tipurile de ţesături şi pentru toate culorile.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT