Verificaţi oportunităţile

Economisiţi bani cumpărând inteligent

După cum obişnuia să spună Marilyn: "Fericirea nu este în bani, ci în cumpărături". Suntem 100% de acord cu ea, de aceea economisirea cu noi este plăcută și ușoară. Nu renunțăm la cumpărături pentru a economisi bani, dar preferăm să cumpărăm inteligent și să beneficiem de reduceri și oferte speciale. Vrem să vă învățăm cât de util este acest obicei.

Vindeţi şi faceţi bani:

Am promis că vom face tot posibilul pentru ca produsele dvs. preferate să fie întotdeauna accesibile. Noi ne asigurăm că au un preț bun și, mai mult, aveţi posibilitatea să câștigați bani prin revânzarea lor și păstrarea adaosului pentru dumneavoastră.

Recomandaţi şi faceţi bani

Când lucrați cu Prouvé puteți face un lucru simplu pentru a începe să câștigați - recomandați. Cu siguranță, ați recomandat prietenilor dvs. un restaurant frumos, un mecanic priceput sau un doctor. Despre aceasta este vorba în multi‑level marketing (MLM) – recomandarea de produse și servicii verificate.

Cum funcţionează:

Fiecare Partener are 25% discount faţă de preţurile de catalog. Diferenţa dintre Preţul de Partener şi preţul la care cumpăraţi produsul reprezintă banii pe care îi economisiţi.

Cu noi economisiți timp: comandați produsele online și curierul le va livra la adresa aleasă. Rapid și eficient.

Nu pierdeți timpul, gândiți-vă cum veți cheltui banii economisiți cu ajutorul Prouvé!

 

Cum funcţionează:

Arătaţi catalogul prietenilor dvs. şi întrebaţi-i dacă doresc să comande produse Prouvé de la dumneavoastră. Diferența dintre Prețul de Partener și prețul la care vindeți produsele vă oferă un profit imediat. 

Acum, gândiți-vă cum veți cheltui banii economisiți cu ajutorul Prouvé!

Cum funcţionează:

Întrebați-vă prietenii și clienții anteriori dacă ar dori să devină Parteneri Prouvé și să facă cumpărături pe cont propriu. Dacă o vor face, îi veţi ajuta să devină Parteneri, iar dvs. veţi deveni Mentor. Începeţi astfel să vă construiţi propria Structură.

Fiecare produs din catalog valorează un anumit număr de puncte. Ori de câte ori achiziționaţi produse Prouvé, Contul dvs. de Partener va fi creditat cu un număr corespunzător de puncte (puteţi verifica punctajul pe site-ul Prouvé, după autentificare).

Atunci când Partenerii din Structura dvs. cumpără produse, atât dvs. cât și aceștia câștigați puncte. În fiecare lună calendaristică, punctele câștigate pentru produsele pe care dvs. și Partenerii din Structura dvs. le-ați cumpărat se acumulează în Clasamentul dumneavoastră.

Pentru un anumit Nivel în Clasamentul Prouvé și pentru Rulajul dvs. și al Structurii dvs. în fiecare lună calendaristică, puteţi obține un Comision.