Cerere pentru crearea unui Cont Prouvé (Cerere)

  • Persoana care vă recomandă (Mentorul)
  • Datele dvs.
  • Adresa
  • Declaraţii
Numărul persoanei care vă recomandă (Numărul Mentorului)

Informaţii de bază

Nume
Prenume
E-mail
Vă rugăm să confirmaţi adresa de e-mail
Telefon

Data Naşterii

Forma juridică

Persoană fizică
Persoană juridică

Confidenţialitate*

Date despre adresă

Ţara
Judeţul
Cod poştal
Localitatea
Strada
Nr. casă/bloc/scara/apart


Adresa de corespondenţă (dacă diferă de adresa sediului social sau adresa de domiciliu)

CLAUZE PENTRU SECŢIUNEA ÎNREGISTRARE


* Declar că, înainte de depunerea acestei Cereri, am citit Principiile de Colaborare, precum şi Planul de Carieră şi accept integral conţinutul lor şi îmi asum în totalitate obligaţiile ce decurg din acestea, clauzele fiindu-mi în totalitate opozabile

 
Declar că doresc să primesc informaţii comerciale sau de business de la Prouvé România (în acest caz, vă rugăm să bifaţi toate căsuţele de mai jos).

Îmi dau consimţământul pentru prelucrarea datelor mele personale de către Prouvé România în scopuri de marketing, inclusiv pentru trimiterea de informaţii comerciale prin e-mail, la adresa de e-mail furnizată de mine.

Îmi dau consimţământul ca Prouvé România să poată să îmi trimită informaţii comerciale (adică informaţii al căror scop este promovarea Produselor, a serviciilor şi a Mărcii Prouvé, a firmei Prouvé şi a Reţelei sale de Parteneri) prin mijloace electronice de comunicare.

Îmi dau consimţământul ca Prouvé România să poată utiliza terminale de telecomunicaţii şi sisteme de apelare automată în scopuri de marketing.

Datorită acestor consimţăminte, vă vom putea trimite e-mail-uri cu oferte şi informaţii importante, de exemplu despre reducerile curente. Promitem să nu vă supraîncărcăm cu e-mailuri care conţin propuneri bizare.Îmi dau consimţământul pentru prelucrarea datelor mele personale de către Prouvé România în scopuri de marketing, adică publicarea imaginii, numelui, prenumelui, Numărului de Partener pe site-ul Prouvé, pe paginile oficiale ale site-urile de socializare (Facebook, Instagram) sau pe canalul Youtube.

Vă mulţumim pentru consimţământul dvs. de a putea publica datele dvs. personale (numele și prenumele, Numărul de Partener, imaginea) pe site-urile oficiale Prouvé și astfel îi vom putea informa pe alții despre promovările dvs. în Structura Prouvé sau vom putea publica imaginea dvs. în fotografii sau videoclipuri de la evenimente speciale, training-uri şi întâlniri organizate de Prouvé.

Puteţi să vă daţi sau să vă retrageţi oricare dintre consimţămintele dvs., în orice moment, trimiţând un e-mail la următoarele adrese: info@prouve.ro sau datepersonale@prouve.ro.
Operatorul datelor dumneavoastră personale este firma ICCO BUSINESS SRL, cu sediul social în Baloteşti, Str. G-ral Maior Ştefan Bardan nr.33, Judeţul Ilfov, înregistrată la Reg. Comerţului sub nr. J23/407/2023, CUI:RO47499820, Identificator Unic la Nivel European (EUID): ROONRC.J23/407/2023, adresa de e-mail: info@prouve.ro, număr de telefon: +40 755 015 012, www.prouve.ro („Prouvé România”), care prelucrează următoarele categorii de date cu caracter personal: numele, prenumele, numărul CI, numărul CNP, codul fiscal, numărul de înregistrare la Registrul Comerţului (sau alte numere de identificare relevante), adresa de domiciliu sau adresa de corespondenţă, adresa de e-mail, numărul de telefon, Numărul de Partener, data creării Contului de Partener şi, în cazul consimţământului dvs. suplimentar, imaginea dumneavoastră.
Când vă autentificaţi la sistem, trebuie să vă reamintiţi că este decizia dvs. în ce măsură datele dvs. vor fi vizibile pentru alţi Parteneri Prouvé.
Datele dvs. personale vor fi procesate în următoarele scopuri: crearea Contului de Partener şi încheierea unui Contract de Distribuţie; executarea prevederilor Contractului de Distribuţie şi a anexelor acestuia: Principiile de Colaborare şi Planul de Carieră; organizarea Reţelei de Parteneri, menţinerea contactului cu Partenerii, implementarea programelor speciale (de loialitate, de motivare); facilitarea comandării produselor de către Parteneri, efectuarea decontărilor financiare, documentarea operaţiunilor comerciale; calcularea Punctelor, Discounturilor şi Comisioanelor, precum şi documentarea acestora;în scopuri probatorii; dacă ne daţi consimţămintele suplimentare - şi în scouri de marketing al produselor şi serviciilor noastre, precum şi în scopul trimiterii către dvs. a informaţiilor comerciale.
În termenii şi condiţiile specificate în GDPR, aveţi următoarele drepturi: dreptul de a solicita de la Prouvé România accesul la datele dvs. personale, dreptul la rectificarea sau ştergerea datelor cu caracter personal sau restriţionarea prelucrării acestora; dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale; dreptul la portabilitatea datelor (dreptul de a vă transfera datele personale altor operatori); dreptul de a solicita o copie a datelor dvs. personale;dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal, B-dul.Gral. Gheorghe Magheru nr.28-30, sector 1, Bucureşti; dreptul de a vă retrage consimţământul în orice moment (dacă procesăm datele dvs. personale pe baza consimţământului dvs.). Retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimţământului dat de dvs. înainte de retragerea acestuia. Declaraţia de retragere a consimţământului poate fi trimisă pe adresa de e-mail: datepersonale@prouve.ro sau prin poştă sau curier, la adresa de corespondenţă a Prouvé România (Str. Panait Istrati nr.62, sector 1, Bucureşti).
Datele personale ale dvs. pot fi transferate în afara Uniunii Europene, doar către francizații Prouvé, dar şi într-o astfel de situație garantăm un grad ridicat de protecție a datelor cu caracter personal. Sunt disponibile detalii complete privind politica noastră de protecţie a datelor cu caracter personal şi politica noastră privind utilizarea cookie-urilor, pe site-ul www.prouve.ro."


Crearea unui Cont de Partener şi încheierea Contractului de Distribuţie, în condiţiile descrise în mod detaliat în Principiile de Colaborare şi în Planul de Carieră, are loc la acceptarea link-ului de activare trimis de Prouvé pe adresa de e-mail personală furnizată de Candidatul pentru titlul de Partener.

Număr Set Starter

Dacă aveţi un Numar de Set Starter, trebuie să-l introduceţi aici

ÎNREGISTRARE

Prin crearea unui Cont, veţi plăti cu 25% mai puţin pentru cumpărături. Atât la prima comandă cât şi la cele viitoare!

Pentru a vă mulţumi pentru prima dvs. achiziţie, un mic cadou surpriză va fi adăugat la comanda* dvs.
* la prima comandă de min. 300 de puncte trimisă în termen de 30 de zile de la data înregistrării ca Partener.