Valorile noastre


Noi privim viața dintr-o perspectivă diferită. Am petrecut mult timp căutând un loc al egalităţii, unde contează principiile și unde produsele frumoase sunt concepute pentru toată lumea. Pentru că un astfel de loc nu a fost de găsit nicăieri, am decis să îl creăm noi înșine.
Misiunea și viziunea noastră sunt derivate din sistemul nostru de vânzări și din valorile la care ţinem.
Misiunea noastră: să descoperim potențialul clienților noștri și să-i ajutăm să ducă o viață mai bună.
Viziunea noastră: vrem ca fiecare client să ne aleagă conştient.
Valorile noastre: credem în onestitate, atât în viaţă cât şi în afaceri. Suntem sinceri și deschiși. Credem că angajații și clienții noștri sunt partenerii noștri, așa că îi tratăm corect și cu respect. Ne respectăm promisiunile și obligațiile.
Pentru a respecta valorile noastre, urmăm reguli clare. Apreciem simplitatea și ne străduim să avem soluții simple și practice în viața de zi cu zi și în afaceri. Deoarece ne simțim responsabili pentru angajații și clienții noștri, respectăm principiile etice și încurajăm relațiile pe termen lung, bazate pe încredere. Garantăm siguranță și stabilitate.
Respectăm individualitatea dar, în același timp, credem că împreună putem obține mai mult. Știm să ascultăm și să rămânem atenți la nevoile altora. Ne place să lucrăm împreună și să atingem obiective împreună.