Despre noi

Ce îi datorează Prouvé Franței? Chiar dacă Prouvé este o companie poloneză, are relații puternice cu Franța. Uleiurile esențiale, care fac ca produsele Prouvé să fie incredibil de parfumate provin din orașul francez Grasse. Pentru a sublinia aceste legături, Prouvé a inventat un nume francez, care sună frumos. Prouvé, apreciind stilul francez și abordarea franceză a frumuseții, a decis să le combine cu creativitatea și deschiderea poloneză

Ce se află în spatele logo-ului Prouvé? Sigla Prouvé evocă promisiunile noastre cheie. Două litere P împletite reprezintă mâinile unite. Aceasta reprezintă promisiunea că vă vom susține mereu. Logo-ul nostru seamănă și cu un trandafir franţuzesc înflorit, faimos pentru parfumul său intens. Acesta este unul dintre cele mai frumoase simboluri ale parfumurilor dar este, de asemenea, şi o aducere aminte că produsele noastre conțin doar uleiuri esențiale franţuzeşti. Iată de ce miros atât de frumos!

Originea ideilor noastre De unde vin ideile noastre? Răspunsul este simplu - din viața de zi cu zi. Suntem pozitivi şi pragmatici, ne concentrăm pe activitățile zilnice și le facem mai puțin complicate și mai plăcute. Aici, nu veți găsi produse care nu sunt practice sau dispozitive întâmplătoare. Fiecare produs are scopul său, este eficient și dovedit. Deoarece „Prouvé” înseamnă „dovedit”, pur și simplu nu ar putea fi altfel.

De unde provin cele trei note de arome? Toate etichetele produselor noastre parfumate specifică trei note arome, care au inspirat întregul parfum. Aceste trei note reprezintă tema principală a compoziției parfumului, în timp ce alte ingrediente formează un fundal subtil, care se potrivește perfect. Când acordați atenție arhitecturii parfumului, le puteți găsi în diferite locuri: note de vârf, note de mijloc şi note de bază. Cele trei note sunt pentru a vă ajuta să vă imaginați parfumul și pentru a vă ajuta să alegeți parfumul care o să vă placă.

De ce ţinem atât de mult la aspectul frumos? Pur și simplu iubim lucrurile frumoase și avem grijă la detalii. În timp ce proiectăm fiecare ambalaj, acordăm atenție nu numai unei etichete elegante, ne gândim, de asemenea, cum să vă facem viața mai ușoară. Veți observa imediat că flacoanele și pulverizatoarele noastre sunt practice, iar atomizoarele noastre sunt precise. Culorile pe care le alegem spun multe despre noi. Culoarea albă simbolizează curățenia, iar culoarea neagră eleganța clasică. Împreună, simbolizează filozofia noastră bazată pe onestitate și reguli simple. În alb și negru, nu sunt necesare culorile.

Cum vă face Prouvé fericiţi? Când veţi cunoaște produsele noastre, veți zâmbi de cel puțin trei ori. În primul rând, când mirosiţi parfumul lor frumos. În al doilea rând, când vedeţi cum funcționează și în al treilea rând, când vedeţi prețul lor. Credem că viața înseamnă mici plăceri, care nu trebuie să devină scumpe. Acesta este motivul pentru de preocupăm cu multă atenție pentru a vă oferi cât mai multe satisfacții, în fiecare activitate, chiar și în cele mai mărunte .

Cum puteţi să cumpăraţi produsele noastre? Produsele Prouvé sunt unice. Pentru a sublinia această caracteristică, am optat pentru o metodă de vânzare excepțională, adică MLM pur. Înseamnă că nu avem o rețea de magazine și că nu veți găsi produsele noastre pe piață, rafturile farmaceutice sau la licitațiile on-line. Singura modalitate de a le cumpăra este prin intermediul Partenerilor noștri. De asemenea, puteți deveni Partenerul nostru, astfel încât să puteţi cumpăra produsele noastre cu o reducere de 25% și, eventual, să le vindeți altora. Facem toate eforturile posibile pentru ca clienții noștri să fie pe deplin mulțumiți și, prin urmare, vă rugăm să nu cumpărați produsele noastre de la persoane care nu sunt Partenerii noștri.

Ce este deosebit de important la Prouvé? Produsele noastre sunt concepute astfel încât să fie recomandate prietenilor. Există un joc simplu, pe care am dori să-l sugerăm: de fiecare dată când zâmbiţi în timp ce folosiţi produsul nostru, gândiţi-vă la persoana căreia îi veţi recomanda produsul respectiv. Nu uitați că fericirea trebuie să fie împărţită. Întotdeauna.

Firma Prouvé are grijă de mediu? Fiecare ambalaj are o marcă “Yes, we care”, tocmai pentru că răspunsul este da, ne pasă de mediu. Da, este important pentru noi. Ne pasă de mediu dar, în același timp, nu ne prefacem că produsele noastre conțin doar ingrediente naturale. Folosim inovații și descoperiri tehnice din chimie pentru a vă face viața mai ușoară. Limităm la minimul absolut conținutul de alergeni, parabeni, SLS și înălbitori. Formulele noastre sunt biodegradabile, iar ambalajele sunt complet reciclabile. Ne testăm produsele pe noi înșine, niciodată pe animale.

Cum se pronunţă “Prouvé?

Prouvé este un cuvânt francez, care însemnă “dovedit”. Este foarte uşor de pronunţat: “PRUVE”.