CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.

Ce este celulita?
Este o grăsime corporală distorsionată, distribuită neregulat, care formează denivelări vizibile pe piele. Apare cel mai des pe coapse, fese și abdomen. Uneori apare şi pe brațe. Distingem diferite stadii de dezvoltare a celulitei. În prima etapă, denivelările sunt vizibile doar atunci când strângem pielea, de ex. pe coapse sau pe fese. În etapa următoare, celulita este deja mai vizibilă. În a treia etapă - este vizibilă cu ochiul liber și denivelările pot fi dureroase. În ultimul stadiu al celulitei, denivelările sunt mari, dureroase și foarte vizibile - în acest caz este necesar să vizitați un medic.

De ce apare celulita?
Sunt multe motive. Ar putea fi tulburări de microcirculație, probleme hormonale, lipsă de activitate fizică, un stil de viață sedentar, fumatul, alimentația necorespunzătoare, fluctuațiile de greutate, stresul sau excesul de alcool. De asemenea, purtarea de haine prea strâmte sau tocuri înalte poate contribui la formarea acesteia.

Cum să luptaţi împotriva ei?
Pentru a scăpa definitiv de celulită, trebuie să acționaţi din interior şi din exterior. Baza o reprezintă adoptarea unei diete mai sănătoase și mai echilibrate (includeţi în meniu produse bogate în fibre, vitamine și grăsimi bune, încercaţi să limitaţi cantitatea de sare, dulciuri și alimente procesate), beţi o cantitate adecvată de apă (ajută eliminarea toxinelor din organism) şi faceţi sport. Masajele de drenaj limfatic și produsele cosmetice specializate, care drenează țesutul adipos, stimulează circulația sângelui și au efect de netezire, vor ajuta din exterior.

Asigurați-vă că încercați:
Emulsia noastră pentru modelarea corpului, care îmbunătățește aspectul și elasticitatea pielii și netezește denivelările. Formula acesteia conţine extract de cafea verde și un ingredient activ derivat din trestie, care susțin reducerea țesutului adipos și combat celulita. Un complex de plante special selectate îmbunătățește microcirculaţia şi fermitatea pielii și drenează depunerile de grăsime. Extractul de coajă de mandarină netezește pielea, adaugă o strălucire naturală și are un efect antioxidant puternic. Iar complexul botanic din 5 alge ajută la refacerea vitalităţii pielii şi la menţinerea unui nivel corespunzător de hidratare.

Cercetările* au confirmat că, după 4 săptămâni de utilizare, emulsia noastră îmbunătățește netezimea pielii cu o medie de 36%**. 96% dintre persoanele chestionate au raportat că pielea lor a devenit mai fermă și mai suplă și că imperfecțiunile erau mai puțin vizibile.

Țineţi minte - cu cât începeţi să acționaţi mai devreme, cu atât mai bine. Combaterea celulitei în stadiul incipient este mult mai rapidă și mai eficientă.

*Pe baza studiilor independente de utilizare efectuate pe un grup de 25 de persoane.
** Pentru indentări medii ale pielii