De ce îl vei iubi: pentru eficacitatea sa. Este un tratament antirid intens şi concentrat, de neînlocuit în combaterea primelor semne ale îmbătrânirii. Serul reduce în mod eficient ridurile și reduce vizibilitatea liniilor faciale şi a aşa numitelor riduri “laba gâştei”. Netezește și întinde pielea, îi redă fermitatea și elasticitatea și o face să-și recapete aspectul tineresc.

Care este secretul nostru: formula pe bază de colagen vegetal obţinut din acacia, care face ca pielea să-şi recapete în mod vizibil strălucirea tinerească. Tripeptidele active din punct de vedere biologic accelerează reînnoirea celulară și reduc profunzimea ridurilor. Vitaminele A, C și E incluse în lipozomi, combinate cu beta-carotenul, hidratează și hrănesc pielea. Am îmbogățit serul cu ulei de avocado, care are efecte regenerante și protejează împotriva efectelor nocive ale factorilor externi.

Ce ar trebui să mai știi: îţi recomandăm şi colagenul nostru din pește (cod 704004), care este cea mai eficientă compoziție posibilă de peptide de colagen, optimizată pentru a întreţine o piele frumoasă. Este perfect absorbit de corpul uman.

Mod de utilizare: masați ușor serul pe pielea curățată a feței, gâtului și decolteului. Lăsaţi să se absoarbă. A se folosi de două ori pe săptămână. Se poate folosi doar serul sau se poate aplica o cremă de faţă după folosirea acestuia.

Cu ce altceva ne mândrim: cercetările* au demonstrat că, după patru săptămâni de utilizare a serului nostru, elasticitatea pielii a crescut în medie cu 15%, iar ridurile fine și medii s-au redus și au devenit mai puțin vizibile. 100% dintre respondenți au confirmat că acest produs face ca pielea să-și recapete strălucirea și aspectul tineresc.

*Pe baza instrumentelor de cercetare şi a studiilor independente de utilizare efectuate pe un grup de 25 de persoane.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT