Ți-ar plăcea să scapi rapid, eficient şi fără efort de murdăria de pe ferestre, oglinzi și alte suprafețe de sticlă? Uită de spălarea și lustruirea consumatoare de timp și scapă odată pentru totdeauna de dungile enervante. De acum înainte, chiar și curăţarea unor astfel de suprafețe problematice poate fi o plăcere. GLASS & MIRROR SPRAY este distribuit cu ușurință pe suprafață și îndepărtează în siguranță toate impuritățile, inclusiv grăsimea, praful, funinginea și particulele de pulbere. Conţinutul de alcool îl face să se evapore rapid, lăsând astfel suprafaţa fără dungi sau pete. Vei vedea cât de ușor este să ai grijă de suprafețele de sticlă din casa ta și te vei bucura de curăţenia lor.

Care este secretul nostru: ingredientele spray-ului umezesc bine suprafața de curățat, iar particulele de murdărie se ataşează una de cealaltă, permițând eliminarea rapidă a murdăriei de pe geamuri și oglinzi, inclusiv a enervantelor urme de degete.

Pentru ce poţi folosi acest produs: curățarea geamurilor și ramelor ferestrelor, geamurilor auto, cabinelor de duș, oglinzilor, cristalelor, lustrelor din sticlă. Pentru sticlă vopsită sau colorată, inclusiv vitralii. De asemenea, îţi recomandăm să-l utilizezi pe articole din plastic sau din plexiglas.

De ce altceva am avut grijă: ne-am asigurat că este complet fără amoniac.

De unde provine parfumul său minunat: fructe suculente, note florale și mosc senzual.

Vezi cât de simplu este de folosit: pulverizează o cantitate mică pe suprafața de curățat (de la o distanță de aproximativ 15 cm) și șterge cu o lavetă uscată. Nu lăsa niciodată o suprafață de sticlă să se usuce complet.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta