Ce faci de obicei la duş? Te relaxezi sau te întrebi cum să scapi de toate urmele de pe geamul cabinei, o dată pentru totdeauna? Noi preferăm relaxarea şi de aceea îţi recomandăm cu încredere spray-ul nostru. Formula sa verificată, pe bază de acid lactic şi alcool, îndepărtează eficient murdăria zilnică, urmele de săpun sau de alte produse pentru spălare, urmele de calcar şi petele de apă dură. Lasă sticla cabinei de duş impecabil de curată, fără urme sau pete, şi previne aburirea. În plus faţă de aceasta, miroase minunat, deoarece uleiurile de parfum din formula sa au fost importate direct din Franţa.

Ce te va încânta la acest produs: spray-ul creează o peliculă protectoare pe suprafaţa curăţată, care previne redepunerea murdăriei şi a calcarului. Şi asta înseamnă că vei avea mai puţin de curăţat în viitor.

Ce îţi va oferi o siguranţă suplimentară: uleiurile parfumate, fără alergeni, în conformitate cu standardele IFRA (International Fragrance Association).

Ce poţi să cureţi cu acest produs: cabinele de duş din sticlă şi acrilice, gresia şi faianţa, cada de duş, elementele de plastic de la cabina de duş.

Recomandat a se folosi împreună cu următorul accesoriu: pulverizatorul în două faze.

Ce miroase atât de frumos: zmeură suculentă, aloe delicată şi caramel foarte dulce.

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: coacăze negre, zmeură, piersică, aloe

Note de mijloc: iasomie, geranium, lăcrămioare

Note de bază: lemn de santal, mosc, praline

 

 

Vezi cât de simplu este de folosit: pulverizează pe întreaga suprafaţă a cabinei de duş, aşteaptă puţin şi apoi clăteşte bine cu apă. În cazul în care cabina este mai murdară, poţi freca zonele mai sensibile după pulverizare.

Nu poți fi niciodată prea atent(ă): acest spray are multe ingrediente active. Dacă ai îndoieli că nu va deteriora suprafața curățată, verifică în prealabil acţionarea lui într-un loc mai puţin vizibil. Nu folosiţi niciodată acest spray pe marmură sau piatră naturală.

Este atât de grozav pentru că are următoarele ingrediente: <5% surfactanţi anionici, parfum, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone. Conține: acid lactic.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula spray-ului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.

 


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta