Bucătăria este inima oricărei case. Întotdeauna se întâmplă multe lucruri în ea, de aceea este important să o păstrezi curată. Când pregătești masa sau mănânci, se nasc cele mai puternice legături, dar ceva mereu picură, se sfărâmă sau stropește. De aceea merită să ai un acest spray la îndemână, care va curăţa rapid totul: blaturi, dulapuri, aparate de bucătărie, pervazuri, coșuri de gunoi sau plite ceramice. Este universal: spală, lustruiește ușor, degresează și neutralizează mirosurile persistente.

Pe ce suprafeţe se poate folosi: pe toate suprafeţele care se pot spăla, din lemn, MDF, laminate, din plastic şi chiar şi pe blaturile de marmură şi pe pervazuri.


Ce asigură siguranţa suplimentară: certificatul emis de Institutul Naţional de Igienă din Polonia. Se poate folosi pe suprafeţele care intră în contact cu mâncarea.

Ce miroase atât de frumos: exoticul ylang-ylang şi lemnul de santal, acompaniate de note de muşcate proaspete şi de bergamotă.

 

Recomandat a se folosi împreună cu următorul accesoriu: pulverizatorul în două faze

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: bergamotă, ylang-ylang, aldehidă

Note de mijloc: geranium, liliac, trandafir

Note de bază: lemn de santal, mosc


Vezi cât de simplu este de folosit: pulverizează pe suprafaţa care urmează să fie curăţată şi apoi şterge cu o lavetă umedă sau clăteşte cu apă curată şi şterge cu o lavetă uscată. Gata!

Este atât de grozav pentru că are următoarele ingrediente: <5% surfactanţi non-ionici, <5% surfactanţi amfoterici, parfum, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula spray-ului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.

 
Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta
Descarcă Certificatul emis de Institutul Naţional de Igienă din Polonia