Cum să ai grijă de pielea şi de simțurile tale în timpul îngrijirii zilnice? Descoperă o nouă dimensiune a îngrijirii de lux și delectează-te cu aroma balsamului nostru parfumat pentru corp, care te învăluie cu un parfum oriental, senzual. Iar datorită bogăției de ingrediente de origine naturală, balsamul îți va hidrata și revitaliza pielea, în doar câteva momente.

De ce îl vei iubi: pentru că îngrijește perfect pielea și îi îmbunătățește starea. Îi restabilește nivelul adecvat de hidratare și o face mai elastică. Pielea devine incredibil de moale și catifelată la atingere. De asemenea, protejează pielea împotriva efectelor nocive ale factorilor externi. Datorită compoziției excepționale de parfumare, balsamul lasă o aromă plăcută pe corp şi îţi conferă o dispoziție fantastică.

Care este secretul nostru: o formulă dezvoltată pe bază de ingrediente de origine naturală. Balsamul nostru pentru corp conține un complex botanic extras din seminţe de Tara, o sare de acid hialuronic, ulei de migdale dulci, glicerină și betaină, care hidratează perfect pielea. În compoziția sa vei găsi și unt regenerant de shea, alantoină calmantă și apă termală din Franţa, bogată în minerale, care are efect revitalizant.

Ce ar trebui să mai știi despre el: balsamul nostru de corp se întinde ușor pe piele, se absoarbe rapid și nu lasă un strat uleios pe corp.

Mod de utilizare: aplicati o cantitate mică de balsam pe piele şi masaţi uşor până se absoarbe.

Ce miroase atât de frumos: parfumul balsamic şi aromatic al condimentelor, echilibrat perfect de prospeţimea citricelor.

Ce spun utilizatorii? 100% dintre respondenți* au confirmat că balsamul nostru pentru corp încântă prin consistența sa delicată şi catifelată și că are un parfum plăcut, care binedispune şi relaxează. Toată lumea a fost de acord că este perfect pentru îngrijirea zilnică a corpului.

* pe baza unor aplicații şi teste independente ale utilizatorilor, efectuate pe un grup de 25 de persoane.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT