De ce îl vei iubi: pentru senzualitatea sa. Creează o aură intrigantă în jurul tău și nu lasă pe nimeni să te uite. În această compoziție vei găsi o notă expresivă de șofran oriental, care este unul dintre cele mai preţioase condimente din lume. Petalele delicate de iasomie albă își arată caracterul irezistibil. Notele lemnoase de rășinoase conferă profunzime parfumului. Acest parfum este ideal pentru femei și bărbați.

Familia olfactivă: floral-lemnoasă

Cum este perceput: atrăgător, cald

Care este proiecţia sa: moderată

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: crăiţe, portocale, şofran
Note de mijloc: iasomie, pin, ambră
Note de bază: muşchi, cedru, caramel, balsam de brad

Cum să alegi un parfum: deschide mostra şi aplică o cantitate mică pe piele sau pe un tester din hârtie. Lasă parfumul să se manifeste complet, dă-i timp pentru a-i simţi abundenţa de ingrediente.

 

Aflaţi mai mult

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT

Îngrijirea fără secrete a tenului bărbaţilor

Pielea bărbaților este diferită de cea a femeilor, așa că are nevoie de o îngrijire puțin diferită. Aflați cum să o îngrijiți corect și ce produse cosmetice vă vor ajuta.
AFLAŢI MAI MULT