Cum să ai grijă de pielea sensibilă din zona intimă?

A avea grijă de igiena corespunzătoare a celor mai delicate părți ale corpului nostru este extrem de important. De aceea, gelul nostru intim Gentle Wash & Shave nu numai că oferă prospețime și protecție, ci și îngrijește perfect pielea în timpul rasului.

De ce îl vei iubi: pentru acţiunea cuprinzătoare. Gelul spală uşor, oferă o protecţie eficientă membranelor mucoase şi ajută la menţinerea florei bacteriene adecvate şi a pH-ului corect ale zonei intime. Reduce mirosul neplăcut și asigură o senzație de prospețime de lungă durată. Gelul creează o spumă delicată, care nu se scurge pe piele și care facilitează rasul. Face părul mai moale și reduce riscul de apariţie a iritațiilor după ras.

Care este secretul nostru: formula extrem de delicată, bazată pe componente care spală uşor, îmbogăţită cu ingrediente active care îngrijesc zona intimă a corpului. Gelul conține esteri de xylitol, care au un efect antibacterian și neutralizant, precum și prebiotice naturale, care întăresc microbiomul pielii și îi restabilesc echilibrul. Acidul lactic și betaina au grijă de hidratarea corectă a mucoaselor, alantoina regenerează pielea, iar pantenolul are un efect calmant.

Cu ce altceva ne mândrim: gelul nostru este hipoalergenic, astfel încât poate fi folosit şi de către persoanele cu pielea sensibilă sau predispusă la iritații. Gelul a fost testat sub supravegherea unui medic ginecolog. Este potrivit pentru femei și adolescente cu vârsta peste 12 ani.

Ce miroase atât de frumos: frezii delicate și briză marină răcoritoare.

Mod de utilizare: aplicaţi o cantitate mică de gel pe măini şi spălaţi-vă zona intimă, apoi clătiţi atent cu apă. Pentru ras - frecați gelul până când se formează o spumă delicată, radeți zona intimă și clătiți bine cu apă.

100% dintre respondenți* au confirmat că gelul le-a îndeplinit așteptările. Toţi respondenții ar cumpăra din nou acest produs și l-ar recomanda prietenilor lor.

* Pe baza studiilor independente de aplicare și utilizare, efectuate pe un grup de 25 de persoane.

 

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT