Cum să îndepărtezi mirosul de usturoi de pe mâini?
Dacă îți place să gătești, să coci sau să prăjeşti, dar nu îţi plac mirosurile persistente și decolorările care rămân pe mâini, alege Săpunul nostru anti-miros pentru mâini. Datorită acestuia, ca printr-o minune, vei scăpa de acestea, astfel încât să te poți bucura de aroma unor preparate delicioase. Și vei avea grijă și de starea pielii delicate a mâinilor tale.

De ce îl vei iubi: pentru că îndepărtează instantaneu de pe mâinile tale mirosurile neplăcute de usturoi, ceapă, pește, legume învechite sau tutun. De asemenea, îndepărtează eficient grăsimea, murdăria și decolorările care apar din legume și fructe (sfeclă roșie, morcovi, fructe de pădure).

De ce are grijă excelentă de mâinile tale? Vei descoperi ingrediente active care au grijă de hidratarea corectă şi fineţea mâinilor tale. Conține o formulă patentată de îngrijire a mâinilor, care combină extractul de bumbac și polizaharidele din planta peruană Tara (Caesalpinia spinosa), cu uleiul de măsline și acidul lactic.

Ce îţi oferă o protecție suplimentară: săpunul nostru a fost supus unui număr de teste riguroase, inclusiv unui test dermatologic, pentru a confirma toleranța pe piele. Iar uleiurile parfumate pe care le folosim sunt fără alergeni, conform standardelor IFRA (International Fragrance Association).

De ce am mai avut grijă: ca săpunul să aibă un pH fiziologic.

Ce miroase atât de frumos: note proaspete verzi, flori albe și citrice suculente.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT