Cum să vă curățați perfect şi delicat fața?

Curățarea tenului, dimineața și seara, este primul pas al rutinei zilnice. De aceea am creat Gelul delicat pentru spălarea feţei, care curăță perfect pielea şi o face netedă și moale la atingere. Datorită ingredientelor sale active, are grijă de hidratarea și de echilibrul pielii.

De ce îl vei iubi: nu numai că reîmprospătează şi curăţă pielea, ci o şi îngrijește. Gelul se bazează pe agenți delicaţi de curăţare, care elimină în mod eficient impuritățile și excesul de sebum, fără să afecteze stratul hidro-lipidic al pielii.

Care este secretul nostru: combinația potrivită de ingrediente active naturale, care au grijă de starea pielii. Complexul de plante asigură hidratarea corectă și stimulează sinteza colagenului. Prebioticele hrănesc microbiomul pielii, restabilindu-i echilibrul natural, iar Niacinamida îi permite să rămână tânără și strălucitoare pentru mai mult timp.

Cu ce altceva ne mândrim: gelul nostru pentru spălarea feței este perfect pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil. Este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Ce miroase atât de frumos: coacăze negre, patchouli, bergamotă, piersică, mosc

Mod de utilizare: aplicați o cantitate mică de gel pe mâini și masați ușor tenul umed cu acesta, evitând zona ochilor. Apoi clătiți cu apă. A se utiliza dimineața și seara.

COMPLEX ACTIV DE PLANTE: extracte de zmeură, măr, piersică, kiwi, papaya, căpșuni și castraveți.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT