Cum să restabileşti aspectul excelent al tenului?

Hidratarea și îngrijirea microbiomului pielii reprezintă esența rutinei zilnice - indiferent de tipul tenului sau de vârstă. De aceea, Crema de față light pentru femei este un produs cosmetic care asigură pielii tot ce are nevoie pentru a fi într-o formă perfectă și a-și recăpăta strălucirea naturală.

De ce o vei iubi: pentru că este bogată în ingrediente naturale, care îşi completează reciproc acțiunea, crema oferă un efect rapid şi de lungă durată de hidratare a pielii și asigură echilibrul acesteia Pielea își recapătă fermitatea, elasticitatea și aspectul tânăr pentru mai mult timp.

Care este secretul nostru: în formula sa veți găsi Hydrafence ™ * - un component natural de hidratare, care întărește bariera pielii şi o protejează împotriva efectelor nocive ale factorilor externi, precum şi o sare a acidului hialuronic şi glicerină, care au capacitatea de a lega apa în epidermă. Complexul activ de plante și uleiurile de fructe de pădure, migdale dulci, semințe de struguri și borago, previn pierderea transepidermică a apei din epidermă. În cremă veți găsi și ingrediente care au grijă de echilibrul microbiotei pielii, datorită cărora tenul îşi recapătă aspectul radiant.

Ce miroase atât de frumos: coacăze negre, patchouli, bergamotă, piersică şi mosc.

Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de cremă pe față și gât, evitând zona ochilor și a gurii. Tamponați ușor cu vârful degetelor. A se utiliza dimineața și seara.

Cu ce altceva ne mândrim: crema este perfect absorbită și nu încarcă pielea, așa că este perfectă sub machiaj. Este atât de delicată încât poate fi folosită şi de către persoanele cu tenul sensibil.


* Hydrafence ™ este înregistrat de către Provital S.A.

 

Aflaţi mai mult

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT

Îngrijirea fără secrete a tenului bărbaţilor

Pielea bărbaților este diferită de cea a femeilor, așa că are nevoie de o îngrijire puțin diferită. Aflați cum să o îngrijiți corect și ce produse cosmetice vă vor ajuta.
AFLAŢI MAI MULT