Cum să restabileşti aspectul excelent al tenului?

Hidratarea și îngrijirea microbiomului pielii reprezintă esența rutinei zilnice - indiferent de tipul tenului sau de vârstă. De aceea, Crema de față light pentru femei este un produs cosmetic care asigură pielii tot ce are nevoie pentru a fi într-o formă perfectă și a-și recăpăta strălucirea naturală.

De ce o vei iubi: pentru că este bogată în ingrediente naturale, care îşi completează reciproc acțiunea, crema oferă un efect rapid şi de lungă durată de hidratare a pielii și asigură echilibrul acesteia Pielea își recapătă fermitatea, elasticitatea și aspectul tânăr pentru mai mult timp.

Care este secretul nostru: în formula sa veți găsi Hydrafence ™ * - un component natural de hidratare, care întărește bariera pielii şi o protejează împotriva efectelor nocive ale factorilor externi, precum şi o sare a acidului hialuronic şi glicerină, care au capacitatea de a lega apa în epidermă. Complexul activ de plante și uleiurile de fructe de pădure, migdale dulci, semințe de struguri și borago, previn pierderea transepidermică a apei din epidermă. În cremă veți găsi și ingrediente care au grijă de echilibrul microbiotei pielii, datorită cărora tenul îşi recapătă aspectul radiant.

Ce miroase atât de frumos: coacăze negre, patchouli, bergamotă, piersică şi mosc.

Mod de utilizare: Aplicați o cantitate mică de cremă pe față și gât, evitând zona ochilor și a gurii. Tamponați ușor cu vârful degetelor. A se utiliza dimineața și seara.

Cu ce altceva ne mândrim: crema este perfect absorbită și nu încarcă pielea, așa că este perfectă pentru machiaj. Este atât de delicată încât poate fi folosită şi de către persoanele cu tenul sensibil.


* Hydrafence ™ este înregistrat de către Provital S.A.