De ce îl vei iubi: pentru delicateţea și prospeţimea sa. Vei simţi dorinţa de a te plimba printr-un crâng plin de soare și citrice suculente. Vei fi sedusă de aroma unică de smochine, de senzualitatea florilor albe și învelirea delicată de mosc și cedru.

Familia olfactivă: lemnos-florală

Cum este perceput: proaspăt, verde

Care este proiecția sa: moderată

Categoria: casual

Ce îl face să fie alegerea perfectă: certificatul de autenticitate

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: bergamotă, mandarină, lămâie, măr roșu

Note de mijloc: iasomie, smochine, floare de portocal

Note de bază: mosc, cedru, laur alb

Cum să alegi un parfum: alege tipul de aromă sau notele de parfum care îţi plac. Deschide mostra şi aplică o cantitate mică pe piele sau pe un tester din hârtie. Lasă parfumul să se manifeste complet, dă-i timp pentru a-i simţi abundenţa de ingrediente. În primele minute se vor simţi mai mult notele de vârf, vibrante, delicate. Apoi se dezvăluie notele de mijloc. La final, vei descopei notele de bază. Aminteşte-ţi că nu este nevoie să alegi un singur parfum, poţi alege mai multe, pentru ocazii diferite.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT