Cum să te pregăteşti pentru curăţenia generală?

Cu ajutorul soluţiei pentru curăţarea suprafeţelor foarte murdare, vei face ordine în jurul tău foarte rapid, iar curăţarea va deveni foarte uşoară.
Dirt Buster te va ajuta să ai grijă nu doar de interiorul casei, ci şi de spaţiul din jurul ei. Poţi să o foloseşti pentru a curăţa foişorul, balconul, garajul, scarile şi pentru a face ordine în atelier. Vei avea grijă de suprafeţe şi vei elimina toată murdăria persistentă.

De ce te vei îndrăgosti de acest produs: înlătură murdăria eficient, chiar şi cu apă rece.

Care este secretul nostru: formula extremely effective combină proprietăţile de curăţare şi degresare. Poţi folosi soluţia pe suprafeţe dure, neprotejate, rezistente la soluţiile alcaline.

De ce altceva am avut grijă: am folosit, în plus, ingrediente care încetinesc coroziunea..

De unde provine parfumul său minunat: flori proaspete de portocal, delicate flori albe, trandafiri, lemn de santal aromat.

Ce poţi curăţa cu acest produs: practic, orice. Poţi curăţa suprafeţe neprotejate şi dure: piatră de pavaj, plăci de teracotă, linoleum, ţigle. Spală reziduurile de pe acoperiş, balcon, terasă şi suprafeţe din
metal. Poţi să îl foloseşti şi să cureţi haine murdare şi tapiţerie.

Recomandat a se folosi cu accesoriul: capacul flip-top

Vezi cât de simplu este de utilizat: soluţia poate fi folosită pentru curăţarea suprafeţelor sau pentru spălarea ţesăturilor.

Curățarea suprafețelor:
- murdărie ușoară: se adaugă 10 ml de soluţie la 1 l de apă.
- murdărie obişnuită: se adaugă 25 ml de soluţie la 1 l de apă.
- pentru murdărie greu de îndepărtat: se adaugă 50 ml de soluţie la 1 l de apă.

Spălarea ţesăturilor : se adaugă 10 ml de soluţie la 1 l de apă.

Pentru pete persistente şi murdărie dificilă: se foloseşte într-o diluție 1:1.

Nu poți fi niciodată prea atent(ă): soluţia noastră are multe ingrediente active. Dacă ai îndoieli că nu va deteriora suprafața curățată, verifică în prealabil acţionarea sa într-un loc mai puţin vizibil.

 
Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta