Când aşezi un nou articol vestimentar în dulap, ai vrea să rămână frumos şi moale la atingere cât mai mult posibil. Vrei să ţi se potrivească perfect, să nu se şifoneze şi să arate mereu proaspăt şi elegant. Şi da, se poate ca visele tale să devină realitate! Datorită balsamului care le menţine ca noi şi  care protejează eficient hainele tale împotriva primelor semne de uzură. Nu lasă hainele să se deformeze şi să se lărgească. Menţine culorile hainelor tale strălucitoare şi frumoase pentru mai mult timp. Şi mai mult decât atât, are un parfum minunat, pe care l-am creat cu ajutorul maeştrilor parfumieri francezi.

Ce te va încânta: parfumul persistent, care durează până la 8 săptămâni. Uleiurile parfumate sunt păstrate în microcapsule ce funcţionează ca nişte mici difuzoare. Acestea nu se dizolvă în apă
şi se deschid doar atunci când porţi hainele. La fiecare mişcare, ele eliberează uleiurile parfumate, învăluindu-te într-un miros intens de parfum.

Ce miroase atât de frumos: această compoziţie este esenţa eleganţei franţuzeşti. Este o îmbinare armonioasă de note florale cu vanilie dulce şi praline de ciocolată. Accentele mediteraneene completează subtil parfumul cu o tentă de briză relaxantă, de vară.

Ce oferă siguranţă suplimentară: balsamul a trecut un număr de testări riguroase, inclusiv teste dermatologice, care au confirmat toleranţa pe piele.

Pentru ce țesături se poate folosi: poți utiliza balsamul pentru toate tipurile de țesături și pentru toate culorile, pentru îmbrăcămintea femeilor sau a bărbaţilor.

De unde provine parfumul său minunat: această compoziţie este esenţa eleganţei franţuzeşti. Este o îmbinare armonioasă de note florale cu vanilie dulce şi praline de ciocolată. Accentele mediteraneene completează subtil parfumul cu o tentă de briză relaxantă, de vară.

 

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: pară, coacăze negre

Note de mijloc: floare de portocal, orris, iasomie

Note de bază: vanilie, praline de ciocolată, boabe de tonka, patchouli

 Vezi cât de simplu este de folosit: la adăugarea balsamului, foloseşte capacul de măsurare cu care este prevăzut.  

Spălare cu mașina de spălat rufe (încărcare de 4,5 kg): dacă doriți să obțineți un efect standard, turnați 20 ml de balsam în tăviţa distribuitoare, iar pentru un efect intens, folosiți 45 ml.

Spălarea manuală: adăugați 20 ml de gel în vasul cu apă, încercați să nu turnați gelul direct peste țesătură.

Acesta are grijă de țesături atât de bine, pentru că are următoarele ingrediente: 15-30% surfactanţi cationici, parfum (Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone), benzisothiazolinone, methylisothiazolinone. Conține: Hexyl Cinnamal, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula gelului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta