Ne-am întrebat prietenii cu ce tipuri de pete se confruntă cel mai des. Am folosit răspunsurile pe care le-am primit pentru a crea o listă de 15 provocări pentru gelul nostru împotriva petelor. În doar 10 minute a îndepărtat pete de cafea, ceai, sânge, coca cola, ulei, vin roşu, suc de portocale, iarbă, pământ, fond de ten, sosuri, supă de tomate, mandarine, pastă de dinţi, suc de mere şi suc de cireşe. Şi a făcut asta fără să fie nevoie de frecare. Suntem foarte mândri de acest lucru!

De ce funcţionează atât de bine: secretul gelului nostru pentru îndepărtarea petelor? Formula oxystem, pe bază de oxigen activ şi enzime. Funcţionează perfect chiar şi la temperaturi scăzute (de la 20°C în sus). Gelul dens se întinde uşor pe material şi intră în profunzimea petei, ţintind exact locul potrivit. Este extrem de eficient.

Ce pete poţi elimina cu ajutorul acestuia: datorită enzimelor, îndepărtează instantaneu chiar și petele dificile de vin, iarbă, sânge, legume și fructe, precum și grăsimile (sosuri, unt, uleiuri).

De ce nu este parfumat: produsul nu este parfumat pentru a putea fi folosit şi pentru hainele copiilor. Dacă îţi doreşti ca hainele tale să aibă un miros plăcut, adaugă balsamul nostru parfumat pentru rufe sau balsamul gel parfumat pentru înmuierea rufelor.

Pe ce materiale poţi folosi acest produs: pentru toate tipurile de materiale, chiar şi cele mai delicate, albe sau colorate, deoarece nu conţine clor.

 

 

Vezi cât de simplu este de folosit: poţi să aplici gelul direct pe pată (pe locul pătat) sau să îl adaugi la spălare. Înainte de spălare: aplicaţi gelul direct pe pată și frecaţi ușor materialul. Se aşteaptă maxim 10 minute și nu se lasă gelul să se usuce pe material. După aceea spălaţi hainele ca de obicei, în mașina de spălat sau de mână.

Spălare cu mașina de spălat rufe (încărcare de 4,5 kg):

• pete obişnuite: adăugaţi 50 ml de gel pentru o spălare.

• pentru pete uscate sau greu de îndepărtat: adăugați 100 ml de gel pentru o spălare.

Înmuiere: se adaugă 50 ml de gel la 5 litri de apă caldă și se amestecă. Înmuiați țesăturile timp de maximum 30 de minute.

Nu poți fi niciodată prea atent(ă): acest gel are multe ingrediente active. Dacă ai îndoieli că nu va deteriora suprafața curățată, verifică în prealabil acţionarea lui într-un loc mai puţin vizibil. Verifică instrucțiunile de la producătorul de îmbrăcăminte (de pe etichetă) înainte de utilizare. Nu folosiți gelul pe piese metalice. Nu folosiți pentru hainele copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula gelului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.

Este atât de grozav pentru că are următoarele ingrediente: 5-15% surfactanți anionici, 5-15% surfactanţi non-ionici, <5% compuși de albire pe bază de oxigen, <5% fosfonați, enzime, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone. Conține: peroxid de hidrogen.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta