De ce îl vei iubi: pentru că oferă buzelor o strălucire naturală, luminoasă și le evidențiază subtil culoarea, îngrijindu-le intens, în acelaşi timp.

Ce te va încânta la el: formula sa bogată în uleiuri vegetale preţioase: ulei de jojoba, ulei de migdale dulci, ulei de sâmburi de struguri și ulei de ricin. Datorită acestora, îngrijește perfect buzele, le hidratează, le hrănește, le regenerează și le protejează împotriva efectelor nocive ale factorilor externi.

Ce altceva ar trebui să mai știi despre el: uleiul are o formulă ușoară, nelipicioasă. Este ușor și precis de aplicat. Puteți alege dintre două arome: fructe de pădure suculente sau grapefruit răcoritor.

Mod de utilizare: aplicaţi uleiul pe buze, folosind aplicatorul.

100% dintre respondenți* au confirmat că uleiul are proprietăți nutritive și regeneratoare și îmbunătățește conturul buzelor. De asemenea, toată lumea a constatat că uleiul înmoaie pielea uscată a buzelor și redă senzația de confort.
* pe baza unor aplicații şi teste independente ale utilizatorilor, efectuate pe un grup de 20 de persoane.

96% INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALĂ, VEGAN, PENTRU PIELEA SENSIBILĂ

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT