O cutie elegantă, care conţine 2 mostre de parfum cu capacitatea de 2 ml fiecare.

1 mostră de parfum Absolute Charm

1 mostră de parfum Infinite Force

Fiecare mostră este prevăzută cu un atomizor.

ABSOLUTE CHARM

De ce îl vei iubi: pentru aroma profundă, uimitoare. Puterea magică a florilor albe, cu dulceața îmbătătoare și acordurile verzi, stimulează simțurile și seduce. Florile delicate de portocal, care amintesc de țările calde din sud, îi conferă o notă romantică, iar moscul senzual, exoticul patchouli și calda ambră îl completează perfect. Această compoziție sporește frumusețea unei femei și îi subliniază graţia. Atrage și magnetizează.

Familia olfactivă: floral-lemnoasă

Cum este perceput: floral, seducător

Care este proiecția sa: moderată

 

INFINITE FORCE

Ce te va seduce: o compoziție captivantă, care reflectă o nouă dimensiune a masculinității. Este un parfum pentru bărbații hotărâți, care doresc să-și sublinieze puterea, temperamentul și unicitatea, creând o aură intrigantă în jurul lor. Notele aromate şi picante se îmbină cu prospeţimea delicată a florilor de portocal și cu aroma balsamică de ambră. Notele lemnoase adaugă forță, intensitate și lux, iar vanilia - un strop de senzualitate cremoasă.

Familia olfactivă: oriental-lemnoasă

Cum este perceput: intens, balsamic

Care este proiecția sa: puternică

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT