Cum să-ţi fortifici părul și să-i redai strălucirea? Pentru a-ți face părul sănătos și cu un aspect plăcut, completează-ți îngrijirea părului cu serul nostru cu keratină pentru păr şi scalp. Acesta îmbunătățește vizibil starea scalpului și a părului uscat, deteriorat și slăbit, reconstruiește și regenerează părul, îi mărește densitatea și reduce căderea părului. Previne ruperea firelor de păr şi despicarea vărfurilor acestora. Hidratează și protejează scalpul împotriva uscării.

De ce îl vei iubi: pentru natura sa holistică și cuprinzătoare. Acesta redă strălucirea și catifelarea părului. Îți face părul neted, flexibil, rezistent și mai ușor de aranjat. De asemenea, are o textură extrem de ușoară, care nu încarcă firele de păr.

Care este secretul nostru: Formula special concepută, cu o mulțime de ingrediente valoroase. Keratina pătrunde în zonele deteriorate ale părului, pentru a le reconstrui și întări, restabilind flexibilitatea și strălucirea. Uleiul de nuci Sacha Inchi, din planta peruviană Sacha Inchi, hidratează scalpul și regenerează părul. Arginina stimulează circulaţia sângelui la nivelul scalpului și netezește părul, iar extractul de trifoi roșu reduce căderea părului.

Mod de utilizare: masează serul pe scalp și aplică-l pe vârfurile spălate și umede ale părului. Se lasă 30 de minute. Pentru a-i spori efectul, îți poți înfășura părul cu un prosop. După aceea, clătește-ți bine părul cu apă călduță și aranjează-l după cum dorești. A se utiliza de două ori pe săptămână.

Ce miroase atât de frumos: flori de portocal, caramel, iasomie, vanilie, ylang-ylang și patchouli.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT