Cum să conferi o nuanță frumoasă buzelor tale?

Dacă vrei ceva care să îţi evidenţieze buzele și să le îngrijească în acelaşi timp, folosește Rujul creion satinat pentru buze. Buzele tale vor căpăta o nuanță frumoasă, iar ingredientele nutritive naturale le vor îmbunătăți starea și le vor face bine hrănite și hidratate.

De ce îl vei iubi: pentru faptul că, datorită texturii sale delicate şi cremoase, aplicarea lui este extrem de plăcută şi uşoară.

Ce te va încânta: acesta combină proprietățile unui ruj cu cele ale unui balsam de buze. Datorită bogăției de ceruri şi uleiuri, rujul hrănește perfect buzele și le îmbunătățește starea. Uleiul organic din semințe de zmeură, uleiul de ricin, ceara de Carnauba și ceara de Candelilla le hidratează și le protejează pielea delicată de factorii externi nocivi, restabilesc moliciunea și netezimea buzelor.

Ce altceva ar trebui să mai știi despre el: rujul nu este lipicios, nu usucă buzele și nu le subliniază imperfecțiunile. Și miroase frumos, a piersici suculente.

Cum se folosește: scoateți vârful rujului creion și colorați-vă buzele cu o mișcare lină. Rujul creion nu necesită ascuțire.

Ce asigură siguranța suplimentară: o formulă delicată, potrivită pentru persoanele cu piele sensibilă.

Ce spun utilizatorii?
100% dintre persoanele chestionate* au confirmat că rujul a îndeplinit așteptările lor și că l-ar recomanda prietenelor. Au spus că rujul are grijă excelentă de buzele lor și le acoperă uniform cu culoare, conferindu-le o nuanță frumoasă și naturală.

* Pe baza unor aplicaţii şi teste independente efectuate pe un grup de 25 de persoane.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT