Subliniați-vă buzele cum o fac femeile din Franţa.

Eleganţa casual presupune să arăţi fresh si radiant în orice moment al zilei. Este incontestabil faptul că femeile din Franţa știu să-și sublinieze perfect frumusețea prin machiaj, menținând în același timp un aspect natural. Unul dintre secretele lor este rujul. Îl folosesc indiferent de vârstă și știu să-l folosească pentru a arăta şic și feminin. Este caracteristica de bază a machiajului lor - pentru fiecare zi şi pentru ocazii speciale. RUJUL CREION MAT PENTRU BUZE te va ajuta să-ţi creezi un machiaj durabil al buzelor, în stilul francez.

De ce îl vei iubi: pentru formula ușoară și puternic pigmentată, care permite aplicarea cu ușurință şi obţinerea unui machiaj perfect al buzelor. Rujul creion mat pentru buze oferă o acoperire perfectă și acoperă cu precizie buzele cu o culoare intensă.

Ce te va încânta: finisajul de lungă durată al machiajului buzelor, care durează multe ore, oferind un efect elegant şi satinat.

Mod de utilizare: răsuciți creionul și acoperiți-vă buzele cu o mişcare lină. Un singur strat de ruj este suficient pentru rezultate perfecte. Creionul este ușor de aplicat și nu necesită ascuțire.

Ce altceva ar trebui să știți despre el: rujul creion mat pentru buze este îmbogățit cu uleiuri vegetale, inclusiv ulei de cactus și ceruri vegetale –de Carnauba și Candelilla, care acționează pentru hidratarea buzelor și le fac mai moi, împiedicând pierderea de apă din epidermă. De asemenea, protejează buzele de efectele adverse ale factorilor externi.

Ce vă oferă o siguranță suplimentară: formula extrem de delicată. Rujul creion mat pentru buze este potrivit şi pentru persoanele cu piele sensibilă.

 Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT