Creată pentru toate tipurile de ten. Formula sa hipoalergenică, 100% minerală, hrănește pielea, conferindu-i o culoare naturală și uniformă. Acoperă perfect chiar şi decolorările și imperfecțiunile mari, după prima aplicare. O formulă bogată, de netezire, care conține argilă albă, ce închide delicat porii şi nu provoacă un efect de mască, iar filtrele minerale protejează pilea împotriva razelor solare.

Ce vei aprecia la acest produs: finisajul perfect şi satinat al machiajului tău, atât de zi cât şi de seară.

Ce te va încânta la acest produs: efectul de durată și total natural al acoperirii imperfecțiunilor, fără a lăsa pielea uscată, care durează multe ore.

Care este secretul nostru: utilizarea argilei albe, bogată în numeroase microelemente și săruri minerale, cu proprietăți astringente și vindecătoare. Siliciul, calciul, magneziul și fierul, prezente în compoziție, ajută la închiderea delicată a porilor, rezultând o piele perfect netedă şi hrănită în profunzime.

100% MINERAL LOOSE POWDER & FOUNDATION asigură un efect de durată al unui ten perfect neted şi al unui machiaj impecabil.
Se poate folosi în mai multe moduri: ca fond de ten (aplicat direct peste cremă), ca pudră de fixare a machiajului sau ca un produs cosmetic la îndemână pentru corectarea discretă a machiajului în timpul zilei. Nu usucă pielea, este uşor de aplicat şi se întinde perfect pe piele, asigurând o culoare uniformă şi naturală.

Ce te va încânta la acest produs: textura sa extrem de delicată, care face ca acest produs să adere uşor la peria de machiaj şi să se absoarbă bine în piele, asigurând persistenţa machiajului. Cutia compactă, prevăzută cu sită, este uşor de purtat în poşetă.

Care este secretul nostru: datorită compoziţiei sale simple, 100% minerale, pudra noastră poate fi folosită chiar şi de către persoanele cu tenul foarte sensibil, predispus la alergii. În plus, aceasta conţine filtre minerale, care oferă protecţie împotriva razelor dăunătoare ale soarelui.

Ce altceva ar trebui să mai ştii despre acest produs: vei obţine efectul cel mai natural la câteva minute după aplicare, atunci când mineralele se absorb în piele.

De ce te vei îndrăgosti de acest produs: pentru versatilitatea sa. De acum încolo vei avea nevoie doar de un singur produs pentru un aspect elegant, natural şi fresh în fiecare zi.

Cum să foloseşti acest produs: poţi să îl foloseşti în două moduri: USCAT: toarnă puţină pudră în capac, scufundă peria în ea, apoi scutură excesul şi aplică pudra pe faţă, cu mişcări delicate şi circulare.  UMED: înainte de aplicare, pulverizează  loţiune tonică, spray pentru faţă sau apă florală pe faţă sau pe peria de machiaj pe care o vei folosi.  Acest lucru va asigura un efect de lungă durată.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT