De ce îl vei iubi: pentru sclipirea sa. Dacă îi dedici un moment acestui parfum, vei descoperi cât de frumos pulsează cu notele de piersică de vară, frezie dulce şi coriandru proaspăt. Este puternic şi intens, dar în
acelaşi timp aerat şi delicat.

Familia olfactivă: chypre-fructată

Cum este perceput: floral, intens

Care este proiecția sa: puternică

Categoria: romantic

Ce dovedeşte că este alegerea perfectă: certificatul de autenticitate

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: frezie, piersică, gardenie

Note de mijloc: coriandru, trandafir, iasomie

Note de bază: vanilie, patchouli, vetiver

 

Cum să alegi un parfum: deschide mostra şi aplică o cantitate mică pe piele sau pe un tester din hârtie. Lasă parfumul să se manifeste complet, dă-i timp pentru a-i simţi abundenţa de ingrediente.


How to choose perfumes: Open sample and apply a little perfum to the skin or test strip. Let yourself develop your fullness, give yourself time by experiencing all the richness of ingrediens.

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT