De ce îl vei iubi: pentru că exprimă dorinţa. Acest parfum suculent ademeneşte prin dulceața sa și îți face inima să bată mai repede. Cireșele coapte se împletesc cu migdalele amare şi, după un moment, se amestecă cu aroma trandafirului seducător, regina florilor. Compoziția este îmbogățită cu note orientale de vanilie senzuală, lemn preţios de santal și boabe de tonka.

Familia olfactivă: gurmandă

Cum este perceput: dulce, intens

Care este proiecţia sa: puternică

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: migdale amare, cireşe, prune uscate
Note de mijloc: trandafiri, iasomie
Note de bază: lemn de santal, vanilie, vetiver, boabe de tonka

Cum să alegi un parfum: deschide mostra şi aplică o cantitate mică pe piele sau pe un tester din hârtie. Lasă parfumul să se manifeste complet, dă-i timp pentru a-i simţi abundenţa de ingrediente.

 

Aflaţi mai mult

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT

Îngrijirea fără secrete a tenului bărbaţilor

Pielea bărbaților este diferită de cea a femeilor, așa că are nevoie de o îngrijire puțin diferită. Aflați cum să o îngrijiți corect și ce produse cosmetice vă vor ajuta.
AFLAŢI MAI MULT