Ce te va seduce: atingerea răcoritoare a pielii tale. Prospețimea citricelor și a notelor de ozon se amestecă cu ierburile aromatice, ardeiul iute și ghimbirul picant. Orientala ambră gri și moscul intens adaugă profunzime parfumului.

Familia olfactivă: acvatică-lemnoasă

Cum este perceput: fresh, aromatic

Care este proiecția sa: moderată

Categoria: sport

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: lămâie, bergamotă, salvie, note de ozon
Note de mijloc: lăcrămioare, piper, ghimbir, rozmarin
Note de bază: ambră gri, mosc, muşchi de stejar

 

Cum să alegi un parfum: deschide mostra şi aplică o cantitate mică pe piele sau pe un tester din hârtie. Lasă parfumul să se manifeste complet, dă-i timp pentru a-i simţi abundenţa de ingrediente.

 

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT