Cum să-ți modelezi corpul și să scapi de celulită?
Pierderea fermității pielii, excesul de grăsime corporală și supărătoarea “coajă de portocală” sunt probleme cu care se confruntă multe persoane, de diferite vârste. Dacă acest lucru este valabil și pentru tine și visezi la o siluetă mai subțire și la o piele mai fermă și mai fină, apelează la Emulsia pentru modelarea corpului, cu ingrediente atent selectate.

De ce o vei iubi: pentru îngrijirea completă a pielii corpului tău. Pielea își va îmbunătăți vizibil aspectul și va deveni mai netedă, mai fermă și mai elastică, iar imperfecțiunile vor fi mai puțin vizibile.

Care este secretul nostru: o formulă bogată în ingrediente complementare și fortifiante, care acționează asupra pielii pe mai multe niveluri. Extractul de cafea verde și ingredientul activ derivat din trestie susțin reducerea țesutului adipos și combat celulita. Un complex de plante special selectate îmbunătățește microcirculaţia şi fermitatea pielii și drenează depunerile de grăsime. Extractul de coajă de mandarină netezește pielea, adaugă o strălucire naturală și are un efect antioxidant puternic. Iar complexul botanic din 5 alge ajută la refacerea vitalităţii pielii şi la menţinerea unui nivel corespunzător de hidratare.

Mod de utilizare: masați emulsia pe zonele alese ale corpului, de două ori pe zi. Efectele sunt vizibile după o lună de utilizare regulată. Pentru rezultate și mai bune, utilizați-o împreună cu Scrubul hidratant pentru corp.

Ce miroase atât de frumos: coacăze negre, bergamotă, trandafir, lăcrămioare, mușchi și lemn de cedru.

COMPLEX DE PLANTE: extractele de guarana, garcinia, iederă, caprifoi, coada-calului și cânepă, care drenează depozitele de grăsime și fac corpul mai subțire.

Cu ce altceva ne mândrim: cercetările* au confirmat că, după 4 săptămâni de utilizare, emulsia noastră îmbunătățește netezimea pielii cu o medie de 36%**. 96% dintre persoanele chestionate au raportat că pielea lor era mai fermă și mai suplă și că imperfecțiunile erau mai puțin vizibile.

*Pe baza studiilor independente de utilizare efectuate pe un grup de 25 de persoane.

 ** Pentru indentări medii ale pielii

Descărcaţi lista ingredientelor