De ce merită să foloseşti un peeling enzimatic?

Îndepărtarea sistematică a epidermei moarte face pielea netedă și strălucitoare, iar ingredientele de îngrijire din produsele cosmetice pot pătrunde mai ușor și mai profund. De aceea am creat Peelingul enzimatic delicat pentru faţă, care curăță eficient și delicat tenul, stimulează reînnoirea pielii și are grijă de starea ei.

De ce îl vei iubi: Datorită acizilor din fructe, peelingul se dizolvă bine și elimină epiderma moartă, fără a provoca iritații. Netezește perfect, întărește și luminează pielea și are grijă de echilibrul și hidratarea acesteia. Este excelent în vederea pregătirii pielii pentru rutinele suplimentare de îngrijire.

Care este secretul nostru: acțiunea sinergică a materiilor prime special selectate. Complexul bioactiv de fructe tropicale îmbunătățește structura pielii, ajută la accelerarea exfolierii epidermei și la îndepărtarea pigmentării inegale. În combinație cu extractele din plante și cu sarea acidului hialuronic, restabilește nivelul adecvat de hidratare a pielii. În ingredientele peelingului veți găsi și prebiotice, care au grijă de echilibrul microbiotei pielii.

Cu ce altceva ne mândrim: formula sa delicată este perfectă pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil. Este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Ce miroase atât de frumos: coacăze negre, patchouli, bergamotă, piersică, mosc

Mod de utilizare: Aplicați peelingul pe pielea curată și umezită a feței, evitând zona din jurul ochilor și gurii. Masați ușor și lăsați 5-10 minute. Apoi clătiţi fața cu apă caldă. Așteptați puțin și după aceea aplicați crema. Folosiți peelingul de două ori pe săptămână.

COMPLEX BIOACTIV DIN 3 FRUCTE TROPICALE: extracte de papaya, mango și ananas, bogate în enzime, acizi de fructe și vitamine.

* După utilizarea peelingului, poate apărea o ușoară roșeață. Aceasta este o reacție naturală a pielii.

 

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT