Cum poţi curăţa baia rapid și în armonie cu natura?

Baia este una dintre camerele în care ar trebui să avem o grijă specială pentru curățenie. De aceea, gelul nostru multifuncțional pentru baie și cabinele de duş din seria Home & Living Green este un produs de neînlocuit, cu care îţi poţi curăța baia în doar câteva clipe. Este foarte eficient și în același timp ecologic, deoarece conține până la 98% ingrediente de origine naturală.

De ce îl vei iubi: pentru formula sa pe bază de acid lactic natural, care îndepărtează rapid o mare varietate de murdării, depuneri de săpun și calcar. Oferă strălucire şi o curățenie perfectă. Nu lasă dungi sau pete. Conține un inhibitor de coroziune, pentru a proteja suprafețele de deteriorări.

Ce te va încânta: toți surfactanţii sunt derivați din ingrediente naturale și sunt complet biodegradabili. În acest fel, puteți fi siguri că nu dăunați mediului în timpul curățării.

Ce suprafeţe poţi să cureţi cu el: accesoriile din baie, cabinele de duş, plăcile ceramice, cada şi alte echipamente sanitare.

Ce miroase atât de frumos: note de aer proaspăt, fructe roșii, flori albe, pere suculente și lemn de santal.

Vezi cât de simplu este de folosit: pulverizează-l pe suprafața de curățat și așteaptă aproximativ 1 minut. După aceea şterge cu o lavetă umedă sau clăteşte cu apă.