Cum să ai grijă eficient de dinții și gingiile tale?
Pentru a te bucura de un zâmbet frumos și sănătos, igiena orală adecvată este esențială în fiecare zi. PASTA DE DINȚI TOTAL PROTECTION, care conține puterea extractelor din plante, te va ajuta în acest sens. Are un efect cuprinzător, îngrijind dinții și gingiile și oferind o senzație de curățenie și prospețime pe termen lung.

De ce o vei iubi: pentru că aceasta curăță eficient dinții, dar îi şi protejează de acumularea plăcii dentare, are grijă de gingii, le hrănește și le întărește.

Care este secretul nostru: am combinat puterea conferită de aloe vera, 7 plante - salvie, mușețel, fenicul, urzică, melisă, gheara-pisicii (Uncaria tomentosa), mentă și stejar englezesc. Ca urmare, pasta noastră de dinţi îmbunătățește starea gingiilor - întărindu-le și prevenind sângerarea acestora. Calmează eficient iritațiile și protejează membranele mucoase, împrospătează respiraţia şi are un efect astringent, antiinflamator și antiseptic.

Cu ce altceva de mândrim: formula pastei se bazează pe substanțe delicate de curățare. Compoziția sa are peste 94% ingrediente de origine naturală. Conține xilitol, care inhibă creșterea bacteriilor și apariţia cariilor. Nu veți găsi fluor în ea.

Cum să o foloseşti: Aplicați o cantitate adecvată de pastă de dinți pe periuța de dinți și periați-vă dinții timp de cel puțin 2 minute, apoi clătiți-vă gura cu apă caldă. A se utiliza cu regularitate, cel puțin de două ori pe zi. Pasta de dinți este destinată igienei orale zilnice. Poate fi utilizată de către adulți și copiii cu vârsta de peste 7 ani.