Știi secretul machiajului perfect?
Esența machiajului perfect este tenul impecabil. Pentru a obține acest efect, utilizați fondul nostru de ten Even & Perfect Skin, cu acoperire perfectă, care uniformizează și netezește perfect tenul, maschează imperfecțiunile și decolorările și acoperă semnele de oboseală. În câteva clipe, acesta va readuce aspectul frumos, natural și proaspăt al tenului.

De ce îl vei iubi: pentru formula sa de lungă durată, care rămâne pe față ore întregi. Datorită texturii sale ușoare și cremoase, acesta se răspândește foarte ușor și se combină perfect cu pielea, creând un finisaj catifelat, mat - fără efectul de mască.

Ce te va încânta: formula sa extrem de delicată, potrivită pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil.

Ce altceva ar trebui să știi despre el: fondul de ten a fost îmbogățit cu un ingredient activ derivat din bambus, care hidratează și hrănește pielea și calmează iritațiile.

Mod de utilizare: se aplică o cantitate mică de fond de ten pe faţă şi se întinde uniform. Folosiți vârful degetelor, un burete sau o perie pentru a aplica fondul de ten.