Cum să ai grijă în mod corespunzător de igiena mâinilor? La locul de muncă, la școală, pe drum, în transportul public, într-o excursie sau la o plimbare - peste tot, mâinile noastre intră în contact cu mulți germeni. Prin urmare, atunci când vrei să ai grijă de igiena lor și nu ai acces la apă și săpun, foloseşte Gelul nostru Răcoritor cu Efect Antibacterian pentru mâini. Se întinde ușor și nu necesită clătire. Am închis gelul într-un tub comod și la îndemână, care se potrivește în fiecare poșetă, rucsac sau buzunar. Îl poți avea întotdeauna cu tine!

De ce îl vei iubi: pentru că elimină în mod eficient și rapid murdăria de pe mâinile tale și reduce cantitatea de bacterii de pe piele, fără a utiliza apă sau săpun. În gel, am folosit un ingredient cu proprietăți antibacteriene, care oferă pielii o curățare igienică.

Care este secretul nostru: o formulă special dezvoltată, care nu numai că protejează perfect împotriva bacteriilor și impurităților şi curăță mâinile, dar le şi îngrijește. Lasă pielea hidratată, moale și plăcută la atingere. Gelul poate fi folosit și de către copiii cu vârsta de peste 3 ani, sub supravegherea părinților.

Ce altceva ar trebui să mai ştii despre el: gelul nu usucă pielea, se evaporează rapid și nu lasă un strat lipicios. Oferă mâinilor o senzaţie de curăţenie și împrospătare.

Ce miroase atât de frumos: o compoziție fructat-florală, cu un strop de mentă proaspătă.

Mod de utilizare: întinde o cantitate mică de gel pe mâini și între degete. Nu este nevoie să clăteşti. Repetă aplicarea dacă este necesar.

Merită să știi: gelul nostru va avea mare grijă de igiena mâinilor tale. Conține 60% alcool și un component antibacterian, iar eficacitatea sa în reducerea bacteriilor de pe piele a fost confirmată prin teste suplimentare, efectuate pe mai multe tulpini bacteriene, care reprezintă, de asemenea, o microfloră naturală pe suprafața pielii.