Cum să ai grijă de picioarele tale? De obicei, acordăm mai puțin timp și atenție pentru îngrijirea picioarelor decât altor părți ale corpului. Și totuși, acestea nu trebuie să arate numai plăcut din punct de vedere estetic, ci și să fie în formă bună, pentru a ne purta fără disconfort prin lume. De aceea am creat o cremă hidratantă pentru piciare extrem de ușoară, care ne asigură că picioarele sunt bine îngrijite și frumoase pe tot parcursul anului. Datorită bogăției ingredientelor active, aceasta restabilește rapid aspectul sănătos și netezimea perfectă.

De ce o vei iubi: pentru un efect spectaculos. Crema funcționează eficient și rapid, oferind o îmbunătățire vizibilă a stării și a aspectului pielii picioarelor, de la prima aplicare. Hidratează și regenerează pielea, îi
reduce rugozitatea și împiedică uscarea şi crăparea călcâielor.

Care este secretul nostru: o formulă special dezvoltată, bogată în ingrediente active. Un complex botanic format din 5 alge, uree și acid lactic asigură o hidratare adecvată a pielii, în timp ce ceara de tărâțe de orez și untul de
Shea fac picioarele catifelate și plăcute la atingere.

Cu ce altceva ne mândrim: crema noastră conține un neutralizator natural al mirosurilor, care vă va oferi un sentiment unic de confort și prospețime.

Ce te va face să nu vrei să schimbi acest produs cu altul: datorită consistenței sale ușoare, crema este absorbită perfect şi nu lasă o senzație lipicioasă de grăsime. Aceasta calmează disconfortul cauzat de pielea uscată.

Ce miroase atât de frumos: o compoziție de parfum proaspăt, verde, cu note de coacăze negre, trandafiri, lăcrămioare, mușchi, mosc și lemn de cedru.