Cum să ai grijă de părul tău? Părul sănătos și strălucitor ne face să ne simțim atractivi. De aceea merită să folosim un balsam care ne va face să ne bucurăm de aspectul perfect al părului în fiecare zi. Balsamul DAILY HAIR CONDITIONER REPAIR & PROTECT pentru păr normal, uscat și deteriorat conține ingrediente selectate care regenerează intens și reconstruiesc părul deteriorat. Keracyn ™, un ingredient activ derivat din anghinare, îl protejează de efectele negative ale factorilor externi, inclusiv de lumina soarelui. Îmbunătățește semnificativ starea și vitalitatea părului și are grijă de strălucirea lui. Extractul de frunze de bambus protejează părul de efectele nocive ale radicalilor liberi, iar apa de mare din adâncurile pământului îl remineralizează și îl întărește.

Care este secretul nostru: un complex de 7 uleiuri vegetale, bogate în acizi grași și vitaminele A, D și E, care hidratează eficient și regenerează părul.

De ce te vei îndrăgosti de acest produs: pentru o formulă ușoară, care nu îţi stresează părul și pentru un păr puternic, sănătos și strălucitor, care este mai rezistent la factorii externi, mai puțin predispus la încărcarea statică și mai ușor de pieptănat.

Cum să foloseşti acest produs: aplică o cantitate mică pe părul umed și freacă ușor. După un timp, clăteşte cu apă caldă. Foloseşte-l împreună cu Şamponul pentru păr Întreţinere & Protecţie.

De ce miroase atât de frumos: coacăzele negre, bergamota, trandafirii, lăcrămioarele, mușchiul, moscul și lemnul de cedru creează o compoziție parfumată de care vă veţi bucura amândoi.

Vitaoil plus™: un complex de uleiuri vegetale de - floarea soarelui, nucă de cocos, semințe de in, avocado, argan, macadamia și măsline.