Petele şi urmele de degete lăsate pe ecrane şi pe dispozitivele din inox pot fi deranjante, nu doar într-o zi însorită. Apar brusc, la cea mai mică atingere. Din cauza lor îţi este greu să te bucuri de un film, sunt un defect într-o cameră proaspăt curăţată. Şi nu ne place deloc când asemenea fleacuri ne strică buna dispoziţie. De aceea am creat SCREEN & INOX STEEL SMART SPRAY. Acesta va face ca activitatea de curăţare să fie rapidă şi sigură, dar ceea ce este cel mai important, va preveni apariţia de noi pete.

De ce te vei îndrăgosti de acest produs: nu lasă urme şi pete pe suprafeţele curăţate.

Pe ce suprafeţe poţi folosi acest produs: ecrane de monitoare, ecrane de televizoare, plasme, LCD-uri, ecrane LED şi de alte tipuri, telecomenzi, telefoane mobile şi tastaturi de calculatoare. Este recomandat, de asemenea, şi pentru curăţarea dispozitivelor din inox. Se poate folosi atât pe suprafeţe mate, cât şi pe cele lucioase.

Care este secretul nostru: spray-ul creează o peliculă electrostatică pe suprafaţa curăţată, prevenind acumularea ulterioară de praf.

De unde provine parfumul său minunat: citrice suculente, iasomie, vanilie dulce şi lemn de santal.

Recomandat a se folosi împreună cu următorul accesoriu: pulverizatorul în două faze

Vezi cât de simplu este de folosit: pulverizează o cantitate mică de lichid pe o lavetă din microfibră şi întinde lichidul pe suprafaţa pe care vrei să o cureţi. Şterge şi este gata.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta