Pentru a da feței tale forma dorită și pentru a o face mai suplă vizual, foloseşte PUR NATURAL BRONZER. Acesta este perfect pigmentat, ceea ce asigură evidențierea perfectă a părților selectate ale feței, dar are în același timp o formulă ușoară. Te va ajuta să modelezi contururile feței tale, evidențiindu-i atuurile și mascând orice imperfecţiune.

De ce te vei îndrăgosti de acest produs: pentru că va da feţei tale o nuanţă frumoasă, de piele dezmierdată de soare. Micile particule ale BRONZANTULUI NATURAL se combină perfect cu tenul tău, îmbunătăţindu-i aspectul şi eliminând imperfecţiunile minore.

Cum să foloseşti acest produs: foloseşte BRONZANTUL NATURAL mat pentru conturarea feţei. În funcţie de complexitatea tipului de ten, alege una dintre cele două nuanţe: maro cald (1) sau maro rece (2). Aplică bronzantul pe acele părţi ale feţei pe care vrei să le modelezi, şi anume pe conturul feţei, sub pomeţi, pe părţile laterale ale nasului.

Ce te va face să nu vrei să înlocuieşti acest produs cu un altul: are o textură uşoară şi fină, care garantează o durabilitate excepţională a machiajului, nu se estompează pe faţă şi nu îşi schimbă culoarea. Formula hipoalergenică este potrivită şi pentru tenul sensibil, iar textura sa plăcută şi catifelată asigură o utilizare uşoară.

Ce altceva ar mai trebui să mai ştii despre acest produs: l-am ambalat într-o cutie compactă şi elegantă, prevăzută cu oglindă, ca să îl ai mereu la îndemână.

Care este secretul nostru: în compoziţia BRONZANTULUI NATURAL vei găsi un emolient natural, cu efect de hidratare şi protecţie. Acesta oferă pielii nivelul optim de hidratare, protejându-o împotriva deshidratării şi a infiltrării substanţelor nocive din mediul înconjurător. Acest emolient este cel care oferă produsului efectul de netezire.