De ce îl vei iubi: pentru senzualitatea sa subtilă. Este un parfum care te va face să te simţi întotdeauna feminină şi elegantă. Notele de citrice proaspete şi de flori senzuale, împreună cu dulceaţa vaniliei îţi vor
spori încrederea în tine.

Familia olfactivă: oriental-lemnoasă

Cum este perceput: dulce, balsamic

Care este proiecția sa: puternică

Categoria: glamour


Ce dovedeşte că este alegerea perfectă: certificatul de autenticitate

 

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: mandarină, portocală, floare de portocal

Note de mijloc: mimoze, trandafiri, ylang-ylang

Note de bază: boabe de tonka, patchouli, vanilie

Cum să alegi un parfum: alege tipul de aromă sau notele de parfum care îţi plac. Deschide mostra şi aplică o cantitate mică pe piele sau pe un tester din hârtie. Lasă parfumul să se manifeste complet, dă-i timp pentru a-i simţi abundenţa de ingrediente. În primele minute se vor simţi mai mult notele de vârf, vibrante, delicate. Apoi se dezvăluie notele de mijloc. La final, vei descopei notele de bază. Aminteşte-ţi că nu este nevoie să alegi un singur parfum, poţi alege mai multe, pentru ocazii diferite.


How to choose perfumes

Aflaţi mai mult

CELULITA - CUM SĂ SCĂPĂM DE EA?

Celulita este coşmarul multor femei – indiferent de vârstă sau greutate. Aflați care este motivul formării „pielii de portocală” și cum să îi faceți față.
AFLAŢI MAI MULT

Cum să-ţi alegi parfumul potrivit?

Un parfum bine ales îţi pune în evidenţă stilul şi personalitatea. Răspândește în jurul tău o aura excepțională. Cum să găsești un parfum potrivit printre atâtea altele?
AFLAŢI MAI MULT

Ce este proiecția unui parfum?

Câteodată poți simți mirosul unui parfum doar atunci când te apropii de persoana care îl folosește. Însă, uneori, parfumul unor persoane rămâne încă o vreme în camera în care se aflau. Aceste diferenţe apar din cauza proiecției parfumului folosit.
AFLAŢI MAI MULT