Dacă vrei să economiseşti timp atunci când faci curăţenie, ai nevoie de detergenţi excelenţi, versatili. Aşa cum este concentratul nostru de gel universal. Dacă ai acest gel universal
la îndemână, dintr-o singură mişcare vei scăpa de praf şi de pete, chiar şi de cele persistente, vei degresa şi vei lustrui delicat suprafeţele curăţate. Iar datorită minunatelor uleiuri de parfum franţuzeşti, vei crea o atmosferă relaxată şi confortabilă. Cu un asemenea gel fantastic, vei putea în sfârşit să stai liniştit(ă) şi să te odihneşti.

De ce îl vei iubi: pentru acţiunea sa cvadruplă. Datorită formulei 4 în 1, curăţă eficient, degresează, lustruieşte delicat suprafeţele şi lasă în urmă un parfum discret.

Pe ce suprafeţe poţi folosi acest produs: pe toate suprafeţele care pot fi spălate, metal, MDF, plastic, laminat, ceramic, linoleum, ţigle, plăci de teracotă, plăci de gresie sau faianţă. Vei aprecia acest produs mai ales atunci când vei curăţa suprafeţe mari.

Ce asigură siguranţa suplimentară: Certificatul emis de Institutul Naţional de Igienă din Polonia, nr.B-BZ-6071-0017/2020/A, valabil până în data de 20.04.2023.

Ce miroase atât de frumos: citrice suculente, lavandă franţuzească, iasomie şi note proaspete de ozon.

 

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: bergamotă, pepene galben, grapefruit

Note de mijloc: lavandă, iasomie, note de ozon

Note de bază: ambră, muşchi, note lemnoase

 

Vezi cât de simplu este de utilizat: dizolvă 35 ml de gel în 5 litri de apă caldă. Spală suprafaţa cu un mop sau cu o lavetă bine stoarsă şi las-o să se usuce (gelul diluat nu necesită clătire). Dacă suprafaţa este foarte murdară, foloseşte gel nediluat aplicat pe un burete sau o lavetă și clăteşte apoi foarte bine cu apă.


Nu poți fi niciodată prea atent(ă): gelul nostru este foarte concentrat și are multe ingrediente active, aşa că, dacă ai îndoieli că nu va deteriora suprafața curățată, verifică în prealabil acţionarea lui într-un loc mai puţin vizibil. Încearcă să eviți umezirea excesivă a suprafeței curățate.

Este atât de grozav pentru că are următoarele ingrediente: <5% surfactanţi non-ionici, <5% surfactanţi anionici, <5% surfactanţi amfoterici, <5% săpun, <5%  EDTA și sărurile sale, parfum, (Linalool, Limonen, Citronellol), benzisothiazolinone, methylisothiazolinone. 

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula gelului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.

 
Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta
Descarcă Certificatul emis de Institutul de Igienă din Polonia