Duşul de dimineaţă te înviorează şi te face gata de acţiune, în timp ce baia de seara îţi îmbunătăţeşte starea de spirit şi elimină oboseala acumulată de-a lungul zilei. Ne-am gândit la aceste momente speciale când am creat DAILY MOISTURISING BODY GEL, care îţi va oferi o doză zilnică de plăcere pură. Acesta conţine  Xeradin™ , un ingredient unic, bazat pe plante, care este o sursă naturală pentru o hidratare timp de 24 de ore. Formula sa specială de ulei creează o spumă delicată, care curăţă  perfect şi hrăneşte pielea, lăsând-o revitalizată. Parfumul minunat al uleiurilor esenţiale franţuzeşti te va ajuta să te relaxezi, transpunându-te într-o lume a simţurilor.

Care este secretul nostru: complexul botanic creat de extractele din cinci alge, bogat în săruri minerale, calciu, fosfor, iod şi vitamine, care îţi revitalizează pielea şi îi îmbunătăţeşte aspectul.

De ce te vei îndrăgosti de acest produs: pentru că îţi va face pielea extraordinar de parfumată, moale, netedă şi catifelată, asigurându-i o hidratare de durată.

Cum să foloseşti acest produs: aplică o cantitate mică de produs pe pielea umedă, masează delicat până când se formează o spumă catifelată, apoi clăteşte.

De ce miroase atât de frumos: coacăzele negre, bergamota, trandafirii, lăcrămioarele, muşhiul de pădure, moscul şi lemul de cedru îşi combină proprietăţile, creând o compoziţie parfumată de care vă
veţi bucura amândoi.