Ceri mult de la podeaua ta. Trebuie să arate bine, să reziste mult și să fie imaculată. Iar tu ce faci pentru a o ajuta? Pentru ca podeaua să poată ține pasul cu tine, am creat o soluţie de spălare delicată, bazată pe ceară naturală de carnauba. Conferă luciu și protejează împotriva umidității. Emulsia siliconică funcţionează ca un sigilant pentru îmbinările şi crăpăturile mici, împiedicând acumularea de murdărie şi praf în acestea. Creează o peliculă anti-alunecare invizibilă şi protejează culoarea naturală a suprafeţei curăţate. Aroma frumoasă a soluţiei se datorează uleiurilor de parfum originale, pe care le-am adus direct din Franța.

Ce te va încânta la acest produs: universatilitatea sa. Nu trebuie să te mai întrebi ce tip de parchet poţi curăţa cu ea. Este perfectă atât pentru lemnul lăcuit, cât şi pentru panourile laminate.

Ce asigură siguranţa suplimentară: efectul anti-alunecare. Îl vei aprecia, mai ales dacă locuieşti în casă împreună cu copii mici, persoane în vârstă sau persoane cu mobilitate redusă.

Pe ce suprafeţe poţi folosi acest produs: podele şi suprafeţe din lemn lăcuit, lambriuri, parchet, scări şi balustrade din lemn, podele laminate, suprafeţe din imitaţie de lemn. Este perfectă pentru toate tipurile de lemn, inclusiv lemn exotic. Se poate folosi, de asemenea, pe suprafeţe de plută lăcuită.

De unde provine parfumul său minunat: flori proaspete, vanilie dulce şi patchouli senzual.

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: bergamotă, frezie, trandafir, geranium

Note de mijloc: magnolie, iasomie, caisă

Note de bază: vanilie, patchouli

 

 

Vezi cât de simplu este de utilizat: aspiră cu grijă sau mătură atent suprafaţa care urmează să fie curăţată, pentru a îndepărta particulele care o pot zgâria, de ex. particulele de nisip. Dizolvă 35 ml de lichid în 5 litri de apă călduţă şi spală podeaua cu o lavetă bine stoarsă sau cu un mop stors. Şterge pentru a usca suprafaţa sau las-o să se usuce.

Nu poți fi niciodată prea atent(ă): soluţia noastră are multe ingrediente active. Dacă ai îndoieli că nu va deteriora suprafața curățată, verifică în prealabil acţionarea sa într-un loc mai puţin vizibil. Încearcă să eviți umezirea excesivă a suprafeței curățate. Nu folosi niciodată soluţia pe lemn nevopsit.

Ce mai poți face pentru podelele tale: dacă ai animale de companie acasă, taie în mod regulat unghiile acestora. Foloseşte tampoane speciale pentru picioarele meselor și scaunelor, pentru a preveni zgârieturile.

Are grijă atât de bine de lemn, deoarece are următoarele ingrediente: <5% surfactanţi anionici, <5% surfactanți non-ionici, <5% surfactanţi amfoterici, <5% EDTA și sărurile sale, parfum (Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol), benzisothiazolinone, methylisothiazolinone. Conține Sodium Dodecylbenzenesulfonate, C9-11 Pareth-3, Cocamidopropyl Betaine.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula soluţiei este biodegradabilă, iar ambalajul acesteia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta