Culoarea neagră închisă este frumoasă şi are un magnetism aparte. Atrage priviri admirative, dar la fel de bine atrage şi scame şi fire de praf. Praful care se acumulează în fibre şi urmele de apă dură duc la pierderea intensităţii culorii, iar materialele textile devin pale şi estompate. Pentru a lupta împotriva acestui efect neplăcut am creat DARKS GEL, care previne acumularea de praf şi de urme de apă dură. Protejează culorile împotriva estompării, nu lasă pete urâte, deschise la culoare şi intensifică nuanţele de negru şi de alte culori închise.

Ce te va încânta: formula de gel concentrat, care îl face eficient şi compact. Nu ocupă mult spaţiu pe raft şi poate fi folosit un timp îndelungat.

Care este secretul nostru: formula cu enzime active, care face ca gelul noastru să funcționeze perfect chiar și la temperaturi scăzute (de la 20 ° C în sus). Și după cum bine știi, spălarea hainelor în apă mai rece este mai bună, atât pentru hainele tale cât și pentru bugetul tău.

Ce asigură siguranţa suplimentară: formula black protect.

Cum miroase negrul: ne place să ne jucăm cu parfumurile, aşa că i-am rugat pe creatorii de parfumuri care lucrează cu noi să compună o aromă inspirată de eleganţa culorii negre. Ne-au cucerit inimile cu note senzuale, nocturne, care combină clasicii trandafiri cu notele de lăcrămioare şi cu accente calde de mosc.

Pentru ce țesături se poate folosi: gelul poate fi folosit pentru toate tipurile de țesături și pentru toate culorile închise sau negre, pentru îmbrăcămintea femeilor sau a bărbaţilor.

 

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: citrice, aldehidă

Note de mijloc: trandafir negru, lăcrămioare

Note de bază: note de lemn, ambră, mosc

 

Ce mai poţi face pentru hainele negre: pentru clătire foloseşte balsamul nostru parfumat pentru rufe, care are proprietăţi anti-statice minunate.

Funcționează atât de eficient pentru că are următoarele ingrediente: 5-15% surfactanţi anionici, <5% surfactanți non-ionici, <5% săpun, <5% fosfonați, <5% EDTA și sărurile, enzimele, parfum (Hexyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Limonene, Butylphenyl Methylpropional), benzisothiazolinone, methylisothiazolinone

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula gelului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.

 


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta