Bumbac alb ca zăpada, dantelă albă ca smântâna, satin perlat, mătase albă ca spuma laptelui. Fiecare nuanţă, fiecare refracţie a luminii contează. Cu siguranţă putem să facem diferenţa între o cămaşă albă ca zăpada şi o rochie din tafta în nuanţă de alabastru. De aceea am creat detergentul gel pentru rufe albe, ca să protezeje toate nuanţele de alb, nu doar pe cele mai intense. Le menţine impecabil de curate, previne transformarea albului într-o nuanţă de gri şi nu lasă pete. Revigorează albul intens, lăsându-ţi hainele poaspete şi frumos parfumate.

Ce te va încânta: formula sa de gel concentrat, care îl face eficient şi compact. Nu ocupă mult spaţiu pe raft şi poate fi folosit un timp îndelungat.

Ce asigură siguranţa suplimentară: formula cu senzor pentru alb. Gelul nu conţine înălbitori optici, deci se poate folosi în siguranţă pentru toate nuanţele de alb şi nu permite culorii albe a materialelor delicate să se transforme în nuanţe de gri.

Care este secretul nostru: formula cu enzime active, care face ca gelul noastru să funcționeze perfect chiar și la temperaturi scăzute (de la 20 ° C în sus). Și după cum bine știi, spălarea hainelor în apă mai rece este mai bună, atât pentru hainele tale cât și pentru bugetul tău.

Pentru ce țesături se poate folosi: gelul poate fi folosit pentru toate tipurile de țesături și pentru toate rufele albe sau în culori deschise, pentru îmbrăcămintea femeilor sau a bărbaţilor.

Ce este deosebit de important pentru bărbați: înțelegem că este posibil să nu vezi toate nuanțele de alb. Nu îţi face griji, nu trebuie să le ştii toate. Gelul nostru o va face perfect pentru tine.

Cum miroase albul: ne place să ne jucăm cu parfumurile, aşa că i-am rugat pe creatorii de parfumuri care lucrează cu noi să compună o aromă inspirată de culoarea albă. Au creat o capodoperă, combinând parfumatele flori albe cu note subtile de bumbac şi cu o adiere răcoroasă de fulgi de zăpadă.

 

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: fulgi de zăpadă, măr, violete, citrice

Note de mijloc: iasomie, trandafir, bumbac

Note de bază: mosc, cedru, note pudrate

 

Funcționează atât de eficient pentru că are următoarele ingrediente: 5-15% surfactanți anionici, <5% surfactanți non-ionici, <5% săpun, <5% fosfonați, <5% EDTA și sărurile sale, enzime, parfum, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula gelului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta