Ştiai că un balsam gel pentru înmuiere potrivit face ca hainele să fie mai uşor de călcat şi că acesta reduce şifonarea în momentul călcării?
Balsamul nostru le netezeşte perfect, făcând ca fierul de călcat să alunece lin, aproape singur. Iar hainele devin incredibil de uşoare, de moi şi de pufoase.

De ce îl vei iubi: pentru fineţea cu care hainele îţi vor învălui pielea. Trăieşte experienţa celui mai nou nivelde pufoşenie, fără ca hainele să se agaţe de corpul tău. Şi nici nu veţi mai avea certuri pentru că nimeni nu vrea să întindă rufele la uscat.

Ce oferă siguranţă suplimentară: înainte ca acest gel să îţi ajungă în mâini, a fost supus unui număr de teste riguroase, inclusiv testărilor dermatologice, care au confirmat toleranţa pe piele. 

Ce miroase atât de frumos: parfumul senzual care te învăluie marchează reîntoarcerea la cele mai bune tradiţii ale parfumierilor francezi. Buchetul floral, bogat
este completat de notele balsamice ale lemnului de santal şi de o adiere caldă de mosc. Notele vibrante ale mandarinelor de Sicilia îi oferă prospeţime şi lejeritate. Frumuseţe pură.

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: gardenie, mandarină,ylang-ylang

Note de mijloc: iasomie, tuberoză, floare de portocal

Note de bază: lemn de santal, mosc, note pudrate

 

Pentru ce țesături se poate folosi: gelul parfumat poate fi folosit pentru toate tipurile de țesături și pentru toate culorile, pentru îmbrăcămintea femeilor sau a bărbaţilor.

Vezi cât de simplu este de folosit: la adăugarea balsamului, foloseşte capacul de măsurare cu care este prevăzut.  

Spălare cu mașina de spălat rufe (încărcare de 4,5 kg): dacă doriți să obțineți un efect de înmuiere standard, turnați 35 ml de balsam gel în tăviţa distribuitoare, iar pentru un efect intens, folosiți 50 ml.

Spălarea manuală: adăugați 20 ml de gel în vasul cu apă, încercați să nu turnați gelul direct peste țesătură.

Înmoaie atât de bine, deoarece are următoarele ingrediente: <5% surfactanţi cationici, <5% surfactanți non-ionici, <5% EDTA și sărurile sale, parfum (Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional), benzisothiazolinone, methylisothiazolinone.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula gelului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta