Curăţarea toaletei nu a fost niciodată activitatea noastră preferată. Nu ne place nici mirosul de clor. De aceea am creat un gel eficient, pentru curăţarea rapidă a toaletei şi care face ca întreaga baie să miroasă frumos. Formula de curăţare rapidă a gelului îndepărtează instantaneu cele mai rezistente murdării. Gelul expert pentru toaletă, pe bază de siliconi moderni şi acid lactic natural, lasă suprafaţa impecabilă şi strălucitoare, iar compoziţia originală de parfum conţine uleiuri de parfum franţuzeşti, care emană un miros proaspăt şi încântător.

Care este secretul nostru: formula eficientă a gelului acţionează atât în apă caldă cât şi în apă rece. Gelul dens nu se scurge pe suprafeţe – le acoperă, lăsând ingredientele active să îşi facă treaba. Gelul acţionează şi sub nivelul apei din vasul de toaletă. Şi ceea ce este important, acesta nu conţine nici un singur strop de clor.

Pe ce suprafeţe poţi folosi acest produs: vase de toaletă, bideuri, chiuvete şi căzi de duş din ceramică.

Ce miroase atât de frumos: fructe suculente, vanilie dulce şi nucă de cocos.

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: piersică, caisă

Note de mijloc: căpşuni

Note de bază: ambră, vanilie, nucă de cocos

Vezi cât de simplu este de utilizat :toarnă gelul pe suprafaţa care urmează să fie curăţată şi lasă-l să acţioneze câteva minute. Freacă cu o perie dacă este nevoie. Clăteşte bine cu apă.


Funcționează atât de eficient pentru că are următoarele ingrediente: 5-15% surfactanţi anionici, <5% surfactanţi non-ionici, parfum, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone. Conține: acid lactic.

De ce nu vei schimba acest produs cu altul: nu este nevoie să alegi între a avea o toaletă curată şi igienizată şi a avea un parfum minunat.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula gelului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta