Exact ca o baghetă magică, va îndepărta mirosurile neplăcute de pe palmele tale: usturoi, ceapă, peşte, legume vechi sau expirate. De fiecare data când îţi înmoi degetele în spuma densă, cremoasă, mirosurile persistente vor dispărea. Acum te poţi bucura de aroma mâncărurilor delicioase.

Ce îţi protejează mâinile atât de eficient: folosim agenţi de curăţare delicaţi. Spuma noastră hidratează şi catifelează pielea. Formula de îngrijire a mâinilor, creată special pentru noi, este bazată pe extractul de bumbac şi polizaharidele din planta peruviană Tara (Caesalpinia spinose).

Ce asigură siguranţa suplimentară: înainte ca spuma să-ţi atingă mâinile, a trecut printr-o serie de teste riguroase, inclusiv teste dermatologice. Folosim uleiuri parfumate fără alergeni, în conformitate cu standardele IFRA (International Fragrance Association).

De ce este perfectă pentru mâinile tale: îndepărtează cu succes petele produse de fructe şi legume (sfeclă roşie, morcovi, fructe de pădure).

Ce miroase atât de frumos: note verzi, proaspete, flori albe şi citrice suculente.

 

Arhitectura parfumului:

Note de vârf: lămâie, bergamotă, note verzi

Note de mijloc: ceai, coacăze negre, flori albe

Note de bază: trandafir, iasomie, mosc

Este atât de perfectă, pentru că are următoarele ingrediente: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum, Polyquaternium-7, Sodium Cocoyl Sarcosinate, Cocamide DEA, Tetrasodium EDTA, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa  Gum, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Polysorbate 20, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 45100.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: spuma împotriva mirosurilor pentru mâini este biodegradabilă, iar ambalajul acesteia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.

 


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta