Dacă nu vrei să chemi un instalator de fiecare dată când ai nevoie, îţi recomandăm cu încredere gelul nostru. Acest gel dens te va ajuta chiar şi atunci când te vei confrunta cu un blocaj serios. Gelul
desfundă cu precizie ţevile de scurgere, acţionând în apa acumulată. Îndepărtează de asemenea mirosurile neplăcute care apar atunci când ţevile sunt blocate. Trebuie doar să torni gel în ţeava de scurgere, să îţi faci o cafea şi să îţi suni prietenii, iar după 20 de minute să clăteşti cu multă apă.


De ce altceva am avut grijă: gelul nu corodează ţevile din oţel şi nu deteriorează garniturile de cauciuc.

La ce îl putem folosi: chiuveta de bucătărie, sifoane, toaleta, cada de duş, cada de baie, ţevile de scurgere din baie şi din bucătărie.

Ce fel de blocaje îndepărtează acest gel: blocajele provocate de grăsimi acumulate, zaţ de cafea şi frunze de ceai, resturi de mâncare, păr, hârtie sau vată.

Ce este foarte important pentru femei: poţi să uiţi de instalator şi de pompa de desfundat chiuveta. Gelul acţionează singur şi este foarte igienic. Poţi să rezolvi  singură problema ţevilor înfundate şi nu este nevoie să te chinui cu pompa de desfundat.

De ce nu este parfumat: pentru a descuraja mirosirea lui. Nu faceți niciodată acest lucru, deoarece este periculos.

 

 

 

 

 

Vezi cât de simplu este de folosit: toarnă 100 ml din preparat în chiuvetă sau în toaletă, lasă să acţioneze câteva minute şi apoi clăteşte cu o cantitate mare de apă. 

Nu poți fi niciodată prea atent(ă): acest gel nu ar fi atât de eficient dacă nu ar conţine toate ingredientele sale active. La proiectarea ambalajului său, am avut grijă de închiderea în siguranță a produsului. Cu toate acestea, precauția nu este niciodată prea mare, așa că te rugăm să ții acest gel departe de mâinile copiilor. Nu uita să nu foloseşti gelul pentru instalațiile din aluminiu.

Funcționează atât de eficient pentru că are următoarele ingrediente: <5% surfactanţi amfoterici, <5% surfactanți non-ionici, <5% fosfonați. Conține: hidroxid de sodiu.

Ce este important, nu doar pentru pentru ecologiști: formula gelului este biodegradabilă, iar ambalajul acestuia este reciclabil. Niciun animal nu a fost rănit la producerea acestui produs.

 


Descarcă lista ingredientelor
Descarcă eticheta